13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialTiti Aur, performanţă inedită la Sibiu Rally

Titi Aur, performanţă inedită la Sibiu Rally

Titi Aur a parcurs mai mult de doi kilometri pe Transfăgărăşan, doar pe două roţi, la volanul unui BMW. Performanţa este una cu adevărat inedită.

"Am încercat, am sperat că merg până sus. Din păcate, am avut o mică problemă și mașina nu a mai vrut să mai tragă, dar marea problemă a fost că se supraîncălzesc cauciucurile. Scenariul a fost, eventual, să opresc, să schimb cauciucurile, având rampa și mașina de asistență după mine, dar având și o mică problemă, fiind panta foarte mare, nu mai puteam să o pun pe două roți, acolo unde s-a oprit. Am reușit să merg, probabil, doi kilometri — doi kilometri și ceva. Mi-ar fi plăcut să ajung până sus", a declarat Titi Aur.

A fost prima dată în România când un pilot a parcurs o distanță atât de lungă, pe două roți, pe Transfăgărășan, potrivit Agerpres. Inițial, Titi Aur își propusese să meargă opt kilometri, doar pe două roți ale BMW-ului său.

A fost pentru prima dată când, pe Transfăgărăşan, a fost organizat un raliu. La eveniment au participar 38 de piloţi din cinci ţări.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă