16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialTIR-urile au restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei

TIR-urile au restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei

Autorităţile de frontieră ungare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea că, în perioada 07.04.2012, ora 23.00 – 09.04.2012, ora 23.00, pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată temporar circulaţia tuturor categoriilor de autovehicule cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că, în perioada 08-09.04.2012, în Ungaria sunt celebrate sărbătorile pascale.

Autorităţile de frontieră vor efectua, în această perioadă, controlul comun pentru ieşirea din România, respectiv intrarea în Ungaria, pentru TIR-uri, însa, conform legislaţiei statului vecin, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea perioadei de restricţionare a circulaţiei pe drumurile publice.

Ce vor face autorităţile române

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea va dispune măsuri de suplimentare a personalului care-şi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi de creştere a numărului arterelor de control a TIR-urilor, dacă situaţia o va impune, atât pe sensul de ieşire din ţară, cât şi pe cel de intrare.

Cele mai citite

Instalațiile sanitare – Cum să le alegem pe cele mai calitative în funcție de buget

Un element esențial în amenajarea unei băi este bateria de chiuvetă baie. Cunoscută și sub...

VIDEO. Lewis Hamilton o bagă în sperieți pe Kendall Jenner. “Te urăsc la propriu!”

Fotomodelul Kendall Jenner a trecut prin momente de panică. Lewis Hamilton a avut-o drept copilot pe celebrul fotomodel în momentul în care a condus...

Cea mai mare rețea de clinici de recuperare medicală, Centrokinetic, se extinde în vestul țării

Fondul de investiții de growth AGISTA a sprijinit cel mai mare lanț de recuperare medicală din România, Centrokinetic, în achiziția celei de-a opta clinici...
Ultima oră
Pe aceeași temă