13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialTimiș: O tânără însărcinată a provocat un accident rutier grav

Timiș: O tânără însărcinată a provocat un accident rutier grav

Cinci persoane, între care doi copii, au fost grav rănite, în urma unui accident rutier petrecut, sâmbătă seară, pe drumul care leagă Timișoara de Lugoj şi provocat de o tânără însărcinată, informează Mediafax.

Potrivit polițiștilor de la fața locului, accidentul s-a petrecut între localitățile Remetea și Izvin, pe DN6, drum care leagă Timișoara de Lugoj, când o tânără de 19 ani, însărcinată, care se afla într-o mașină alături de sora sa, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat pe contrasens, unde a intrat în plin într-o altă mașină care circula regulamentar și în care se aflau o femeie și cei doi copii ai acesteia, de șapte și respectiv opt ani.

Conform surselor citate, tânăra care a provocat accidentul este însărcinată și, în urma izbiturii dintre cele două maşini, ea și-a pierdut cunoștința și a intrat în comă de gradul II.

Tânăra, sora sa, femeia din cealaltă maşină şi copiii acesteia au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital, în Timișoara, toţi având traumatisme multiple.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier și au întocmit dosar penal pe numele șoferiței de 19 ani pentru vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă