13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialŢigările chinezeşti de contrabandă, cumpărate din duty free

Ţigările chinezeşti de contrabandă, cumpărate din duty free

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand au descoperit în portbagajul autoturismului unui tânăr care venea în România, 450 pachete ţigări de contrabandă.

“La Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetăţean român în vârstă de 26 ani, la volanul unui autoturism marca „Opel”, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni că în autoturism s-ar putea afla ţigări netimbrate, bărbatul împreună cu mijlocul de transport au fost conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand, pentru efectuarea verificărilor”, spun poliţiştii, care, probabil, au acţionat “la pont”.

Ţigări chinezeşti pentru piaţa din România

“La controlul specific, s-a descoperit ascunsă, în locaşul destinat prelatei detaşabile a autoturismului, cantitatea de 450 pachete ţigări marca „Jin Ling”, care aveau aplicate timbru, cu inscripţia ,,For Duty Free Only”. Valoarea ţigărilor este de peste 2.250 lei.

Pentru că tânărul nu a avut documente justificative privind provenienţa ţigărilor, acestea au fost reţinute în vederea confiscării”, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1.500 lei.

Cele mai citite

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...

Ucrainenii au dejucat un plan de asasinare a lui Zelenski chiar în ziua învestirii lui Putin la Moscova

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunță destructurarea unei rețele organizate de FSB care a recrutat doi colonei ai serviciilor ucrainene, pentru a-l asasina...
Ultima oră
Pe aceeași temă