20.4 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSpecialThe Independent: Românii şi bulgarii nu se vor mai înghesui în Marea...

The Independent: Românii şi bulgarii nu se vor mai înghesui în Marea Britanie după eliminarea restricţiilor

Românii şi bulgarii nu se vor mai înghesui să-şi caute de lucru în Marea Britanie, în momentul eliminării restricţiilor impuse pe piaţa muncii, la sfârşitul acestui an. Aceasta este concluzia unui studiu guvernamental citat de ziarul The Independent, citat de B1.ro.

Asta deşi Partidul naţionalist UKIP susţine că între 350.000 şi 400.000 de români şi bulgari ar putea veni în Marea Britanie in timp ce Deputaţii conservatori au vorbit la randul lor despre 270.000 de imigranţi.

Premierul David Cameron şi alţi membri ai Guvernului britanic au refuzat să ofere vreo estimare privind numărul românilor şi bulgarilor care ar putea veni în Marea Britanie. Guvernul britanic a recunoscut că au fost realizate studii pe această temă, fără a dezvălui însă concluziile.

Britanicii au adunat peste o sută de mii de semnături într-o petiţie care cere guvernului londonez să prelungească cu încă 5 ani restricţiile de pe piaţa muncii privind românii şi bulgarii.

Numărul este suficient pentru a fi discutată într-o comisie parlamentară şi, dacă va fi cazul, dezbătută şi în Camera Comunelor.

Cele mai citite

Mașină de aproape o jumătate de milion de dolari, la Registrul Auto Român

O mașină în valoare de aproape o jumătate de milion de dolari a fost adusă la Registrul Auto Român pentru efectuarea inspecției tehnice. Mașina...

Legenda fotbalului italian, Salvatore Schillaci, a murit la 59 de ani

Salvatore „Toto” Schillaci, eroul Italiei de la Campionatul Mondial din 1990, a murit la vârsta de 59 de ani, după o lungă luptă cu...

Sectorul 4 continuă modernizarea

Al doilea pasaj rutier suprateran va fluidiza traficul în Sudul Bucureștiului Sectorul 4 din București continuă să fie un exemplu de administrație eficientă și orientată...
Ultima oră
Pe aceeași temă