19.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecial"Ţepoşii" Unirii au încurcat Zenitul

“Ţepoşii” Unirii au încurcat Zenitul

Unirea Urziceni a păstrat vii speranţele de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a remizat (0-0) pe teren propriu în faţa formaţiei Zenit Sankt Petersburg.

După acest 0-0 de la Bucureşti, pentru Unirea urmează un meci incomparabil mai dificil peste o săptămână, în deplasare. Pe lângă faptul că Zenit este o echipă care, luată individual, este peste ialomiţeni, suporterii liderului campionatului Rusiei sunt recunoscuţi a fi cei mai pătimaşi. Chiar dacă arena de 21.000 de locuri poate fi considerată una mică, fanii crează o atmosferă incendiară.

„Lupii” din Bărăgan nu sunt însă speriaţi. Rezultatele din sezonul trecut al Ligii Campionilor, când au învins Glasgow Rangers şi Sevilla, îi fac încrezători că pot surprinde din nou plăcut Europa. Unirea se poate califica în play-off dacă nu pierde în Rusia şi reuşeşte să marcheze cel puţin o dată. Un nou rezultat alb nu ar fi totuşi avantajos, pentru că, dacă scorul s-ar păstra şi după cele două reprize de prelungiri, ialomiţenii ar avea mari probleme la loviturile de departajare, gândindu-ne la precedentul cu CFR Cluj din Supercupa României. „Ne mândrim cu acest rezultat pentru că am avut un adversar puternic atât financiar, cât şi fotbalistic. Poate dacă se juca 11 la 11 (n.r. – Unirea a jucat mai bine de o oră în inferioritate după eliminarea lui Pădureţu), aveam o şansă în plus. Le va fi greu să ne bată în retur. Fotbalul din Rusia este sub cel din România. Am jucat acolo şi ştiu cum e”, a spus Bordeanu.

Deja ialomiţenii au reuşit să surprindă presa din Rusia, care se aştepta la o victorie lejeră a lui Zenit la Bucureşti. „Toată lumea se aştepta măcar la o victorie decentă, dacă nu chiar la una la o diferenţă  devastatoare. Ne-am ales însă cu o remiză albă, chiar dacă Zenit a jucat mult timp cu un om în plus. Jucătorii Unirii nu au fost memorabili, dar echipa e ţepoasă, foarte bine organizată”, a notat Sport deniza dnem.

Returul va avea loc la St Petersburg pe 4 august, ora 19.30.

Cele mai citite

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...

Concediul paternal, acordat tuturor taţilor care au calitatea de salariat

Concediul paternal se va acorda tuturor taţilor care au calitatea de salariat în baza unui contract de muncă sau a unui raport de muncă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă