20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTensiuni în PNŢCD Timiş

Tensiuni în PNŢCD Timiş

 

Preşedintele organizaţiei judeţene, Valentin Moldovan, l-a ironizat pe fostul lider, Gheorghe Ciuhandu, care nu vrea o alianţă cu PDL.

Numirea lui Valentin Moldovan în postul de preşedinte interimar al PNŢCD Timiş, efectuată de către conducerea partidului de la Bucureşti, nu l-a lăsat indiferent pe Gheorghe Ciuhandu, cel îndepărtat de la şefia organizaţiei judeţene. Acesta nu a reacţionat imediat, ci doar după ce noul şef, Valentin Moldovan, a venit cu ideea unei posibile alianţe cu PDL şi ICCD pentru alegerile parlamentare de la finalul lunii noiembrie. Fostul primar al Timişoarei este împotriva acestei asocieri, lucru taxat, însă, de către Moldovan, care l-a ironizat pe Ciuhandu.

Fără girul lui Ciuhandu

„Scopul nostru este recâştigarea unităţii PNŢCD şi fructificarea oportunităţii de reintrare a acestuia în Parlamentul României la alegerile generale din toamnă. Pentru aceasta trebuie să recâştigăm încrederea simpatizanţilor noştri, pierdută la trecutele alegeri locale şi nu credem să mai avem nevoie de «imaginea» sau de «girul» cuiva anume. Considerăm că singura cale prin care PNŢCD poate şi trebuie să-şi urmeze propriul destin politic, înscris în fibra doctrinară şi de credinţă lăsată moştenire de către marii înaintaşi ai partidului, este sprijinirea unei autentice politici de centru-dreapta”, a declarat Valentin Moldovan. 

 

Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă