4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialTenis Singapore: Martina Hingis și Sania Mirza, campioane la dublu

Tenis Singapore: Martina Hingis și Sania Mirza, campioane la dublu

Elvețianca Martina Hingis și indianca Sania Mirza au câștigat Turneul Campioanelor de la Singapore, la dublu, după ce au învins, în ultimul act, perechea Garbine Muguruza/Carla Suarez, din Spania.

Hingis și Mirza, principalele favorite ale competiției, s-au impus cu scorul de 6-0, 6-3, după o oră și 8 minute. Cele două au rămas neînvinse de 22 de meciuri, iar în 2015 au jucat 10 finale, pierzând una singură, la Roma.

Citește și Radwanska a câștigat Turneul Campioanelor 2015, după finala cu Kvitova. Cum arată alături de trofeul de la Singapore!

Martina Hingis (35 ani) este fost lider mondial la simplu și are în palmares 43 de titluri WTA și 7 trofee de Mare Șlem la simplu. La dublu, la Singapore, a cucerit cel de-al 50-lea său titlu. Partenera sa, Sania Mirza (28 ani), a câștigat 32 de titluri WTA la dublu și unul singur la simplu.

Garbine Muguruza a evoluat, la Singapore, și în turneul de simplu, acolo unde a fost a doua favorită. Ea a fost eliminată în semifinale, de către Agnieszka Radwanska (5).

Citește și UPDATE. Turneul Campioanelor: Programul finalelor de duminică și rezultatele complete

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă