12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Dubai: Halep, meci de coșmar cu Makarova, în sferturi

UPDATE. Dubai: Halep, meci de coșmar cu Makarova, în sferturi

UPDATE 18.45 Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului Premier 5 de la Dubai și o va întâlni pe Ekaterina Makarova, ceea ce va fi o redisputare a sfertului de la Australian Open.

Urmărește aici Live Text Halep – Makarova: 17.00. La Dubai se rejoacă sfertul de la Australian Open

Meciul Halep – Makarova se va disputa, joi, de la ora 17.00 (ora României), pe arena centrală.

——

Simona Halep, cap de serie numărul 1, are prima șansă la o calificare în sferturile turneului de la Dubai, acolo unde va avea un adversar de temut. Românca ar putea da piept din nou cu Ekaterina Makarova.

Citește și Simona Halep s-a calificat în sferturi, la Dubai, după 6-4, 6-3 cu Pironkova. Ce spune românca despre viitoarea adversară

Simona va da piept cu Ekaterina Makarova (9 WTA, Rusia, 26 de ani), dacă se va califica în sferturi. Meciul ar fi o reeditare a sferturilor de la Australian Open, acolo unde, anul acesta, Simona a fost eliminată de rusoaică, scor 6-4, 6-0. 

Ekaterina Makarova a eliminat-o, miercuri, în turul al treilea de la Dubai pe Zarina Dias (33 WTA, Kazakhstan, 21 ani), cu scorul de 6-3, 6-4.

Simona Halep evoluează tot miercuri, pentru calificarea în sferturi, împotriva Țvetanei Pironkova (47 WTA, Bulgaria, 27 ani).

Având în vedere că la Dubai Halep își apără punctele câștigate anul trecut la Doha (situația apărută după inversarea în ierarhie a celor două turnee), românca are nevoie cel puțin să dispute finală, dacă nu și să o câștige, pentru a rămâne în lupta pentru locul 3 mondial.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă