22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialTenis Acapulco: Elena Bogdan a reușit performanța carierei. Șarapova, printre posibilele adversare

Tenis Acapulco: Elena Bogdan a reușit performanța carierei. Șarapova, printre posibilele adversare

Elena Bogdan, locul 527 WTA, 22 de ani, a reușit performanța carierei sale după ce s-a calificat în turul al doilea al unul turneu WTA. Românca a dispus de Lauren Davis, locul 55 WTA, în primul tur la Acapulco (Mexic).

Elena Bogdan (22 ani), venită din calificări, a învins-o, cu scorul de 6-3, 7-6 (3), pe americanca Lauren Davis (21 ani), reușind o calificare în premieră în turul secund al unui turneu din circuitul WTA.

Citește și Alexandra Dulgheru a dat lovitura la Doha. Pe cine a eliminat în primul tur

În turul al doilea, Bogdan va juca împotriva sportivei din Slovacia Magdalena Rybarikova (26 ani), locul 50 WTA, care a eliminat-o, cu scorul de 6-3, 6-4, pe croata Alja Tomljanovici, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 10.

Pentru calificarea în manşa secudă, românca va primi un premiu de 3.310 dolari şi 48 de puncte WTA. Cea mai bună clasare a ei a fost pe locul 151 WTA, pe care l-a ocupat în iulie 2011.

Bogdan ar putea-o întâlni, în sferturi, dacă se va califica, pe Maria Șarapova, cap de serie numărul 1 și locul 2 mondial. Rusoaica are o adversară ușoară în turul al doilea, urmând să dea piept cu Mariana Duque-Marino (Columbia, 139 WTA).

Cele mai citite

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...

Trei oameni au murit și alți opt sunt răniți după un atac ucrainean asupra orașului Donețk

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi alte opt au fost rănite sâmbătă într-o lovitură ucraineană asupra unui restaurant din oraşul Doneţk, ocupat...

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, în urma unei plângeri depuse de un membru al echipei de...
Ultima oră
Pe aceeași temă