26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialTender a cerut ridicarea interdictiei

Tender a cerut ridicarea interdictiei

Omul de afaceri Ovidiu Tender, judecat pentru fraudarea companiei Rafo Onesti, le-a solicitat ieri magistratilor ridicarea interdictiei de a parasi tara. Pentru a sustine aceasta cerere, avocatii lui Tender au invocat atat motive medicale, cat si de afaceri. Ovidiu Tender a declarat ca trebuie sa urmeze un tratament medical inceput la o clinica din Viena. Pe de alta parte, el s-ar afla in imposibilitatea de a se intalni cu partenerii sai de afaceri din Spania. In sprijinirea cererilor, aparatorii lui Tender au prezentat instantei acte medicale scrise in limba germana, ceea ce a atras reprosuri din partea judecatorului.
In dosarul Rafo au fost trimisi in judecata, alaturi de Ovidiu Tender, Marian Alexandru Iancu, Cicilia Dumitrescu, Marin Badea, Toader Gaurean si Bogdan Salajan. Anchetatorii au stabilit ca inculpatii au urmarit obtinerea de fonduri financiare frauduloase a caror sursa urma a fi disimulata prin incheierea unor contracte comerciale nelegale (contracte de cesiune de creanta si de garantie reala mobiliara). In acest mod, firma Carom Onesti ar fi fost prejudiciata cu 1.434,9 miliarde de lei vechi.

Cele mai citite

Echipament moto BMW: ghidul complet pentru siguranță și confort pe două roți

Siguranța și confortul sunt priorități fundamentale pentru orice motociclist pasionat. Fie că ești un începător entuziast, fie un rider experimentat, alegerea echipamentului potrivit poate face diferența...
Ultima oră
Pe aceeași temă