16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTarom va introduce la sfârşitul lui octombrie o nouă cursă aeriană din...

Tarom va introduce la sfârşitul lui octombrie o nouă cursă aeriană din Iaşi către Dublin

Compania Tarom va introduce la sfârşitul lunii octombrie o nouă cursă aeriană de pe aeroportul din Iaşi către Dublin, aceasta fiind a opta destinaţie externă operată de pe aeroportul ieşean, transmite Mediafax.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a anunţat, luni, în şedinţa consiliului, că Tarom va introduce o nouă cursă externă pe aeroportul ieşean, către Dublin, primul zbor Iaşi – Dublin fiind programat pe 30 octombrie.

Totodată, Adomniţei a precizat că Tarom va aduce o a doua aeronavă care să opereze pe aeroportul ieşean, astfel că va putea creşte frecvenţa curselor externe actuale.

În prezent, Iaşiul are legături aeriene directe către Londra, Roma, Bergamo, Torino, Bologna şi Tel Aviv, toate aceste zboruri fiind operate de Tarom, precum şi către Viena, cursele fiind efectuate de către Austrian Airlines.

Potrivit conducerii CJ Iaşi, după ce luna trecută a fost dată în folosinţă noua pistă a aeroportului Iaşi, vor putea fi introduse şi alte zboruri către diverse oraşe europene.

Cele mai citite

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă