0.5 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialTârgu Jiu: Bărbat mușcat de câini, internat în spital

Târgu Jiu: Bărbat mușcat de câini, internat în spital

Un bărbat a fost internat în spital, miercuri dimineață, după ce a fost mușcat de mai mulți câini fără stăpân, într-un parc din Târgu Jiu, relatează Mediafax.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, mergea spre serviciu prin Parcul Central, când a fost atacat de o haită de câini pe o alee din parc, fiind mușcat de picioare.

Un polițist local care patrula prin zonă a văzut incidentul și a sărit în ajutorul bărbatului, reușind să îndepărteze câinii și apoi să sune la 112.

La fața locului a ajuns o ambulanță, iar bărbatul, rănit la picioare, a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, Lavinia Trașcă, câinii din Parcul Central au apărut în ultima perioadă, deși echipe de hingheri încearcă zilnici să captureze animalele fără străpân din oraș.

Reprezentantul Primăriei a mai spus că în urma incidentului echipaje de hingheri au fost trimise în Parcul Central pentru a prinde câinii.

Cele mai citite

Ciolacu afirmă că România va fi alături de Ucraina până la victoria împotriva Federației Ruse

România a fost și va fi alături de Ucraina până când o să obțină victoria împotriva Federației Ruse, a spus premierul României, Marcel Ciolacu,...
00:00:56

Moș Crăciun încearcă să aducă un mesaj de pace în Ierusalim

Un Moș Crăciun din Ierusalim a încercat să aducă ceva din spiritul de Crăciun în Țara Sfântă, supusă luni (4 decembrie), cu un mesaj...

Blinken apreciază că România este un partener foarte apropiat și un aliat foarte apreciat al SUA

România este şi a fost mereu un partener foarte apropiat şi un aliat foarte apreciat, a afirmat, luni, secretarul de stat Antony Blinken, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă