14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialTârg caritabil de haine și accesorii în Centrul Vechi al Bucureștiului

Târg caritabil de haine și accesorii în Centrul Vechi al Bucureștiului

Merci Charity Boutique din Centrul Vechi al Capitalei organizează, în weekend, un târg de haine și accesorii, cu intrare liberă, în scop caritabil.

Mai precis, scopul târgului este strângerea de fonduri pentru achiziționarea a cinci cutii (100 pastile) de Fortecortin, tratament obligatoriu în curele de tratare a cancerului. Medicamentul nu este disponibil la în România, iar prețul este prea ridicat (100 de euro/cutie) pentru ca cele 15 familii cu copii bolnavi pe care organizatorii vor să le ajute.

Astfel, toți cei cei care vor avea drum, în weekend, pe str. Smârdan nr. 13, pot vizita ceainăria Merci Charity Boutique care va găzdui expozanți din cei mai diverși care vor oferi obiecte la prețuri mici: haine, cărți, antichități, bijuterii și chiar dulciuri făcute în casă. Târgul se desfășoară în zilele de 7 iunie (între orele 16.00-00.00) și 8 iunie (10.00-15.00).

”Inițiativa Merci Charity Boutique vine în sprijinul ajutorării acestor cazuri sociale, dar și ca moment potrivit pentru toți cei care nu au puțin timp la dispoziție și își doresc să poată face cumpărături și pe parcursul nopții. Pentru că întotdeauna există ocazii de a face o faptă bună, chiar și prin cumpărături pe timp de noapte!”, a declarat Alina Țiplea, inițiator Merci Charity Boutique.

Cele mai citite

Programul apă-canal de la Fondul de Mediu a fost fraudat! Președintele AFM confirmă dezvăluirile PUTEREA

Președintele Administrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculaescu, confirmă dezvăluirile PUTEREA legate de fraudele masive cu finanțare prin AFM pentru programul apă-canal. Conducerea Administrației Fondului...

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă