25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialTânărul care a tras cu un pistol cu bile din plastic asupra...

Tânărul care a tras cu un pistol cu bile din plastic asupra unor trecători a fost reţinut

Tânărul din Galaţi care a tras, joi, cu un pistol cu bile de plastic asupra unui grup de persoane care traversau o stradă, în timp ce el se afla într-o maşină oprită la un semafor, a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit Mediafax.

 

“Tânărul care a tras cu un pistol folosit în jocurile de airsoft asupra unui grup de persoane a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, fiind acuzat de port fără drept de armă albă, lovire şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat, joi seară, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Ştefan Gohoreanu.

Joi dimineaţă, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi telefonic că un tânăr aflat într-o maşină oprită la semafor pe una dintre cele mai importante străzi ale municipiului Galaţi a deschis geamul portierei şi a tras mai multe focuri asupra unui grup de persoane care traversau.

Potrivit poliţiştilor, tânărul a tras cu un pistol cu bile din plastic care se foloseşte la jocurile de airsoft şi pentru care jucătorii au nevoie de echipament special de protecţie.

În urma incidentului, două persoane au fost rănite uşor, nefiind necesară intervenţia medicilor.

La scurt timp de la producrea incidentului a fost identificat în trafic autoturismul, în care se aflau doi tineri, amândoi din Galaţi, fără ocupaţie şi fără antecedente penale.

Cercetările au fost extinse şi s-a stabilit că în maşină s-ar mai fi aflat în timpul incidentului şi alţi doi tineri, unul dintre aceştia fiind cel care a utilizat pistolul.

 

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Dacă țările occidentale trimit trupe pe teritoriul “fostei Ucraine”, ar însemna că declară război Rusiei, susține Medvedev

Decizia unor țări occidentale de a trimite trupe pe teritoriul "fostei Ucraine" ar echivala cu o declarație de război împotriva Rusiei, susține Dmitry Medvedev,...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă