18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialTânăr condamnat la şapte ani de închisoare pentru viol, la Vaslui

Tânăr condamnat la şapte ani de închisoare pentru viol, la Vaslui

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitatea vasluiană Dumeşti, recidiviști, a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la şapte ani de închisoare pentru viol, după ce a abuzat sexual o bătrână care a avut nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale, tânărul fiind la a treia condamnare pentru viol.

Tribunalul Vaslui l-a condamnat la şapte ani de închisoare pentru viol şi violare de domiciliu pe Vasilică Nichifor, după ce acesta a abuzat sexual o bătrână de 76 de ani, care a ajuns în stare gravă la spital, având nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale în urma traumatismelor suferite,informează Mediafax.

Magistraţii vasluieni i-au adăugat şi un rest de pedeapsă de 445 de zile rămase neexecutate de la o sentinţă anterioară dată tot pentru un viol.

De altfel, tânărul este deja la a treia condamnare cu executare pentru viol, la cei 25 de ani de viaţă, victime fiind tot femei în vârstă. Vasilică Nichifor a fost eliberat condiţionat din penitenciar în vara anului trecut, fiind arestat preventiv pe 19 februarie 2014, pentru ultimul viol comis asupra femeii de 76 de ani din Dumeşti.

Bătrâna de 76 de ani a ajuns în stare gravă la spital în cursul nopţii de 18 februarie, după ce a fost bătută şi apoi violată de către tânărul recidivist.

Potrivit rechizitoriului prezentat în instanţă de către procurori, tânărul a intrat peste femeie în locuinţa acesteia după ce a spart uşa de la intrarea în casă. Ajuns în locuinţă, Vasilică Nichifor a început să o lovească cu pumnii şi picioarele pe bătrână, în încercarea de a întreţine relaţii sexuale cu aceasta. Ulterior, tânărul a violat-o pe femeie, după care a fugit din locuinţă. Bătrâna a reuşit să sune la numărul de urgenţă 112, pentru a reclama abuzul sexual la care a fost supusă şi a solicita o ambulanţă.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu fractură de picior şi numeroase echimoze, având nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale. La indicaţiile femeii, tânărul de 25 de ani a fost găsit de poliţişti şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă