17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialSute de suceveni s-au îmbrâncit pentru tigăi la ofertă

Sute de suceveni s-au îmbrâncit pentru tigăi la ofertă

Cu ocazia deschiderii supermarketului LIDL, sute de suceveni s-au adunat în faţa magazinului încă de la primele ore ale dimineţii n începând cu ora 08.00, cumpărătorii au luat cu asalt noul magazin, îmbulzindu-se şi călcându-se în picioare pentru a cumpăra tigăi şi produse alimentare oferite la promoţia de deschidere a magazinului.

Sute de suceveni s-au înghesuit, ieri, ca la urs, la deschiderea magazinului din intersecţia Bulevardului George Enescu cu Calea Obcinelor.

Deşi supermarketul LIDL şi-a deschis porţile pentru cumpărători la ora 08.00, mulţi oameni s-au aşezat la coadă cu două – trei ore înainte. La momentul deschiderii, coada se întindea pe zeci de metri, sute de suceveni fiind dornici să participe la inaugurarea noului magazin. ~n scurt timp, supermarketul a devenit neîncăpător, oamenii prezenţi “călcându-se în picioare” în goana de a cumpăra produse mai ieftine. Cei mai mulţi s-au îngrămădit la raionul cu oale de gătit, profitând de faptul că o tigaie din teflon putea fi achiziţionată începând de la preţul de 10 lei. ~n acest sens, sute de consumatori şi-au luat şi câte 5 – 6 astfel de tigăi, convinşi fiind că au făcut o afacere bună. ~ntrebaţi de reprezentanţii mass-media, mulţi dintre suceveni au declarat că nu şi-au cumpărat tigăile cu un scop anume, ci doar “ca să fie acolo”. Surprinzător a fost faptul că majoritatea nu cunoşteau nici măcar preţul produselor achiziţionate, grăbindu-se doar să fie primii care pun mâna pe ele. Şi produsele alimentare au fost luate la ochi, baxurile de ulei epuizându-se aproape instantaneu de pe rafturi.

Deschiderea oficială a magazinului a avul loc vineri, la eveniment participând mai multe personalităţi locale, printre care şi viceprimarul oraşului Lucian Harşovschi şi preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

De menţionat că LIDL reprezintă cea mai importantă investiţie comercială din ultimii ani din Suceava. De asemnea, este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine ce comercializează produse alimentare din Europa. Prezent în peste 20 de ţări, LIDL deţine o reţea de peste 9.000 de magazine în care îşi desfăşoară activitatea peste 170.000 de angajaţi. Prin investiţiile în România, reţeua de la nivel naţional va însuma 128 de magazine. (Paul BONDAR)

Cele mai citite

COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA şi demiterea vicepreşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF),...

1 august devine Ziua naţională a Salvamont România

Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră sesizată, propunerea legislativă de instituire a Zilei Naționale a Salvamont România, care va fi sărbătorită în...

Cum să asortezi bijuteriile cu ținutele? 7 sfaturi utile

Sursa foto: Shutterstock Bijuteriile pot fi detalii cheie în completarea unei ținute, adăugând strălucire și rafinament sau chiar oferind un accent de personalitate. Asortarea lor corectă...
Ultima oră
Pe aceeași temă