0.3 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialSuspectul în cazul crimei din Constanţa a fost prins la Sibiu

Suspectul în cazul crimei din Constanţa a fost prins la Sibiu

Suspectul în cazul uciderii vânzătoarei din Constanţa, înjunghiată cu zece lovituri de cuţit în torace şi abdomen, a fost prins, sâmbătă seara, la Sibiu, informează Mediafax. Acesta a fost transportat la Constanţa, unde urmează să fie cercetat.

Surse din Poliţie au declarat că suspectul este un tânăr din Constanţa care a fost prins la Sibiu, în jurul orei 22.00.

Femeia înjunghiată, vineri seara, într-un chioşc de ziare din Constanţa, a primit zece lovituri de cuţit în torace şi abdomen, iar două i-au fost fatale, una în zona unei clavicule şi una care i-a atins un plămân, spuneau anchetatorii. Potrivit acestora, atacul a fost dat, cel mai probabil, în scop de jaf.

Agresorul a fost văzut de un martor, care le-a spus poliţiştilor că agresorul are în jur de 30 de ani şi aproximativ 1,80 metri înălţime.

Tânăra, care lucra ca vânzătoare în chioşcul în care a fost atacată, avea 33 de ani şi era mamă a două fetiţe, de 4 şi 6 ani. Victima a murit după câteva ore la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, cercetările fiind făcute sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Cele mai citite

Modificări privind programul de gestionare a câinilor fără stăpân. Iohannis a semnat decretul

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, actul normativ care modifică şi completează Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a...

ANM anunță că stratul de zăpadă în București va crește de la 2 spre 8 centimetri

Meteorologii de la ANM anunţă că, joi, stratul de zăpadă depus până la ora 14:00, este neuniform în Bucureşti şi ajunge la 2 centimetri....
00:01:16

Italia va părăsi Inițiativa Belt and Road a Chinei

Italia a informat oficial China că părăsește Inițiativa Centura și Drumul (BRI-Belt and Road), respingând temerile că decizia ar putea deteriora relațiile și ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă