12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialSuspect de fraude bancare în Germania, prins în România

Suspect de fraude bancare în Germania, prins în România

În oraşul ministrului administraţiei şi internelor, Constantin Traian Igaş, Pecica, poliţiştii au reţinut un bărbat urmărit internaţional de către autorităţile germane pentru fraude bancare. Autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pe numele bărbatului, care avea domiciliul în judeţul Arad. În urma schimbului de date şi informaţii, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, împreună cu cei ai Poliţiei oraşului Pecica l-au depistat pe raza oraşului Pecica pe bărbatul de 31 de ani.

Trimis în faţa procurorilor

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pa lângă Curtea de Apel Timişoara care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ulterior el introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. “Bărbatul reţinut urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor, pentru a fi arestat preventive şi apoi extrădat”, au spus surse judiciare.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă