12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialSuprafata speciala pentru Challenge Cup

Suprafata speciala pentru Challenge Cup

Doi reprezentanti ai HCM Constanta si opt angajati ai CS Resita au montat, timp de trei ore, in Sala Polivalenta din Drobeta Turnu-Severin suprafata speciala prevazuta de Federatia Internationala de Handbal pentru desfasurarea meciurilor din fazele finale ale cupelor europene. Suprafata speciala a fost montata in vederea desfasurarii finalei Challenge Cup, intre echipele UCM Resita si Drammen HK, din Norvegia, care va avea loc duminica, de la ora 16.15, la Sala Polivalenta.
Singurul club de handbal din tara care a achizitionat aceasta suprafata este HCM Constanta. Prezent la Drobeta Turnu-Severin, reprezentantul Salii Sporturilor din Constanta, Iulian Hanu, a declarat ca suprafata a fost imprumutata echipei din Resita pentru finala Challenge Cup de duminica intr-un act de prietenie si ca spera ca aceasta sa le poarte noroc.
Biletele puse in vanzare pentru finala Challenge Cup au fost epuizate marti in doar o ora si jumatate.
Partida retur dintre cele doua echipe este programata saptamana viitoare, in Norvegia.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă