21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialSuperofertă teren cu sau fără construcţie

Superofertă teren cu sau fără construcţie

Visul de a avea o casă pe pământ este prezent încă la mulţi români, deşi suntem încă în perioada de criză. Tocmai de aceea, acum puteţi găsi oferte foarte bune. Vă prezentăm un lot de casă de vânzare, pregătit pentru construcţie, într-un ansamblu rezidenţial aflat în dezvoltare. O parte din vecini s-au mutat în locuinţe, alţii sunt în etapa de finisare a lor.

Pe drumul spre Târgovişte, în partea de nord-vest a Bucureştiului, la doar 35 de minute de Calea Victoriei, într-o zonă împădurită, se află localitatea Tărtăşeşti, cunoscută pentru accesi¬bilitate şi pentru faptul că aici aerul este extrem de curat, (păduri de salcâmi şi tei) nefiind amplasată în zonă nicio fabrică sau unitate industrială.

Pe partea dreaptă a DN 7, cu regim de expres şi două benzi pe sens, care asigură un bun acces în zonă, în apropierea unui supermarket şi în spatele bisericii din Bâldana, se dezvoltă Proiectul Verde, la care a început să se lucreze în urmă cu doar un an şi unde deja s-au ridicat cinci locuinţe. În total, dez¬voltatorul a avut în vedere 16 loturi de casă cu suprafeţe egale, de circa 500 mp construibili, obţinând toate aprobările urbanistice de rigoare, printr-un PUZ (Plan Urbanistic Zonal) propriu, fiind amenajată calea de acces şi asigurate utilităţi. Un teren intravilan din Proiectul Verde, de 499 mp în Tărtăşeşti, este de vânzare la preţul de 12.500 euro. Lotul are o suprafaţă utilă de 499 mp şi o cotă parte din drum de 73.64 mp.

Proiect de casă, opţional

Următorul proprietar poate trece rapid la lucru şi are toate şansele ca viitoarea construcţie să fie gata până în toamnă. Ba mai mult, dacă va alege un sistem constructiv pe structură metalică, aşa cum au optat doi dintre vecinii din micro-cartier, casa va fi gata în maximum două luni. Proiectul de casă este adaptat pentru acest lot şi există posibilitatea de a se comanda un kit complet, care costă cu tot cu manoperă 44.874 euro, inclusiv TVA. În acest preţ intră întreaga construcţie şi manopera ridicării ei, inclusiv cu uşi, ferestre, pervazuri, hidroizolaţie şi finisaje – gresie, faianţă şi parchet.

Proiectul amplasat pe fundaţia existentă este dispus pe un singur nivel (parter) şi are în total o suprafaţă de 115 mp construiţi, împărţiţi astfel: un living cu bucătărie deschisă de 32,1 mp, un dormitor de 14,2 mp, un al doilea dormitor matrimonial de 17,8 mp, o baie de 6,2 mp, un hol de 8,5 mp, un vestibul de 2,1 mp şi o terasă exterioară de 20,3 mp. Amprenta la sol a construcţiei este de 92 mp.

Ca sistem constructiv, proiectul viitoarei case poate fi realizat pe structură metalică, cu pereţi exteriori tip sandviş, realizaţi pe schelet metalic, umpluţi cu vată minerală de 150 mm, placaţi cu polistiren de 100 mm şi OSB de 10 mm. Pereţii interiori sunt realizaţi din rigips de 12 mm, OSB de 10 mm, peste scheletul metalic de 150 mm, umplut cu vată minerală de 150 mm.

Frumuseţea acestei oferte este că se poate opta fie numai pentru teren, fie pentru casa de-a gata, ridicată sub ochii viitorului proprietar.

SUPER OFERTĂ
Preţ: 12.500 euro
Detalii teren: suprafaţă utilă de 499 mp + cotă parte din drum de 73.64 mp
Preţ teren: 12.500 euro
Fundaţie: 5.080 euro
Kit construcţie: 42.000 euro
Detalii proiect casă: 115 mp construiţi
Preţ teren + fundaţie + kit construcţie: 59.580 euro
Date de contact: Viorica Iorgulescu, 0723.29.44.14, viorica.iorgulescu@medienholding.ro
*Toate preţurile conţin TVA

Cele mai citite

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...

Marcel Ciolacu critică conducerea liberală a Primăriei Constanţa: “Lipsesc cu desăvârșire”

Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD și premier, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanța, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea...

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, în urma unei plângeri depuse de un membru al echipei de...
Ultima oră
Pe aceeași temă