11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialSupermarketurile constantene, blocate de la 1 decembrie

Supermarketurile constantene, blocate de la 1 decembrie

Patru mari magazine din municipiul Constanta functioneaza in ilegalitate de mai multe luni, iar politistii sunt hotarati sa le blocheze accesul rutier in incinta. Ultimatumul dat de oamenii legii este clar: 1 decembrie 2009. Daca pana la aceasta data nu intra in legalitate, accesul va fi blocat. Magazinele cu probleme sunt Carrefour, Metro 2, Real 1 si Praktiker. Toate aceste supermarketuri sunt situate pe Drumul National 2 A si Drumul National 39 din judetul Constanta. "Acestea risca sa fie inchise in cazul in care beneficiarul de acces nu le va amenaja cum a solicitat Serviciul Politiei Rutiere", sustine seful Biroului Drumuri Nationale si Europene din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Constanta, comisarul Tudorel Dogaru.

 

Desi supermarketurile au fost atentionate de mai bine de un an sa isi amenajeze intrarile in incinta pentru fluidizarea circulatiei rutiere si evitarea accidentelor, acestia nu au facut nimic in acest sens. In urma unei intalniri care a avut loc cu reprezentantii politiei, cei de la Regia Judeteana de Drumuri Judetene, beneficarii au primit termen pina la 1 decembrie pentru intrarea in legalitate. In caz contrar, intrarile in incinta supermarketurilor vor fi inchise. Avizele date de Politia Rutiera au un caracter provizoriu. Pe aceste drumuri nationale se inregistreaza frecvent ambuteiaje si accidente din cauza aglomeratiei.

» Intrarea Carrefour, Metro 2, Real 1 si Praktiker va fi blocata de politie, daca magazinele nu isi amenajeaza intrari rutiere optime in incinta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă