19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialSucces la Corporate Games

Succes la Corporate Games

Jocurile corporatiste au adus clujenilor zâmbete, adrenalină, cărţi de vizită şi noi parteneri de afaceri, în weekendul care tocmai s-a încheiat.

Provocarea Corporate Games a fost acceptată, emoțiile și adrenalina au atins cote maxime, iar întreaga experiență s-a încheiat cu succes. Cei mai buni corporatişti clujeni și-au revendicat trofeele duminică și se pregătesc acum pentru finala de la București şi, mai departe, pentru World Corporate Games, la toamnă, în New Mexico. Al doilea sport, ca atractivitate, a fost, bineînțeles, fotbalul, cu 13 echipe înscrise.

Întreaga experiență a fost îmbrățișată cu entuziasm de către cei înscriși, aproximativ 350 la număr, care s-au distrat și s-au relaxat. Învingătorii de la fiecare dintre cele 10 sporturi au plecat acasă cu medalii de aur, argint și bronz, iar companiile cu cele mai multe performanțe au câștigat râvnitele trofee Corporate Games.

Echipele de pe locurile întâi se pregătesc acum pentru finalele de la București, care vor avea loc între 11 și 14 iunie, cu posibilitatea de înscriere la 15 sporturi.

Miza este mare, întrucât victoria înseamnă, de această dată, participarea la World Corporate Games, marea finală mondială, din New Mexico, alături de reprezentanții celor 28 de țări înscrise în circuitul Corporate Games.

Cele mai citite

Numărul pensionarilor a scăzut în luna aprilie 2024, comparativ cu luna precedentă

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...
Ultima oră
Pe aceeași temă