10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialStudenții de la UMF Cluj își comemorează colegii morți în tragedia aviatică...

Studenții de la UMF Cluj își comemorează colegii morți în tragedia aviatică din Ucraina

Cei doi studenți morți în accidentul aviatic din Ucraina, au fost comemorați de colegii lor de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Cluj-Napoca i-au comemorat, vineri seară, potrivit Mediafax.

Participanţii s-au adunat în jurul orei 19.30 într-un parc din curtea interioară a universităţii, unde au adus flori şi fotografii cu cei doi tineri decedaţi şi au aprins lumânări.

La ceremonie au participat şi două rude ale studentului decedat, care avea dublă cetăţenie, română şi canadiană, şi care şi-a pierdut viaţa alături de iubita sa.

Accesul jurnaliştilor a fost interzis de către conducerea universităţii clujene, iar participanţii la ceremonie au refuzat să facă orice declaraţie.

Studentul de la Universitatea de Medicină din Cluj-Napoca mort în accidentul aviatic din Ucraina, alături de iubita sa, şi ea studentă la Medicină în Cluj, avea cetăţenie română şi canadiană şi studiase la un liceu şi la o universitate din Canada.

Pe pagina de Facebook a tânărului apare faptul că acesta a absolvit în 2008 Liceul Ajax din Ontario, iar în anul 2012 a absolvit Universitatea Waterloo, tot din Ontario. Timp de câteva luni, între septembrie 2011 şi 2012, el a lucrat la un centru medical din acelaşi oraş canadian.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă