12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecial„Stop poluare, start mişcare" - marş cu biciclete şi role

„Stop poluare, start mişcare” – marş cu biciclete şi role

Acţiunile prin care se doreşte promovarea unui mod de viaţă sănătos, dar şi protejarea mediului înconjurător, continuă la Constanţa. După ce DJST a organizat Marşul antifumat, la final de săptămână este programat un nou eveniment, prin care se doreşte îndreptarea oamenilor către mişcare. Este vorba de un marş pe biciclete şi role denumit sugestiv „STOP poluare, START Mişcare”. Evenimentul este organizat de Liceul Teoretic „Traian” împreună cu Şcoala nr. 29 şi este promovat în cel mai potrivit loc, pe site-ul de socializare Facebook.

Invitaţia la eveniment sună în felul următor: „Te-ai săturat de cantitatea mare de noxe pe care o inhalezi zilnic? Îţi doreşti ca tu şi cei dragi ţie să mai respiraţi şi aer curat? Vrei să faci parte dintre cei care fac diferenţa? Ei bine, cineva trebuie să tragă un semnal de alarmă, aşa că Liceul Teoretic «Traian» şi Şcoala nr. 29 s-au hotărât să ia atitudine. Ce vom face? Vom organiza un marş al bicicletelor şi al rolelor, prin intermediul căruia vom milita pentru un comportament responsabil faţă de mediu, dar şi pentru impunerea bicicletei ca mijloc alternativ de transport. Eşti invitat şi tu alături de noi, dacă îţi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Prezenţa ta contează. Spune şi tu STOP poluare, START mişcare!”.

Acţiunea are loc duminică, începând cu ora 16.00, pe ruta Parc Tăbăcărie – Cazino Mamaia, şi se desfăşoară în cadrul proiectului EcoChampions, un proiect amplu de voluntariat. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă