11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialSteaua, cu credinta, dar fara aparare

Steaua, cu credinta, dar fara aparare

Daca nu are suficienti bani de transferuri, Gigi Becali s-a gandit sa faca totusi o achizitie in Ghencea. Un nou imn. "In loc de inima avem o minge / si o nadejde-n bunul Dumnezeu" – este refrenul care va rasuna din mii de piepturi si va face uitate dedicatiile cu tenta sexuala adresate conducerii clubului sau galeriilor rivale. Astfel nu mai este mult pana cand pe stadion vor rasuna numai psalmi bisericesti, spre multumirea sufleatesca a jucatorilor. Care si ei se conformeaza noilor canoane, vezi proaspata achizitie Parpas, care si-a cucerit locul de titular in momentul in care Gigi Becali l-a vazut inchinandu-se dupa ce s-a ridicat de la masa de pranz.

Dar, daca tot am pomenit de noi achizitii, trebuie sa spunem ca antrenorul Mihai Stoichita a ajuns la capatul rabdarii. De cand au fost reluate pregatirile, cere vehement intariri in linia defensiva. Daca de la mijloc in sus Steaua se prezinta acceptabil, in aparare este o adevarata catastrofa. In meciurile de pregatire, fundasii au gafat nepermis de mult, nu s-au sincronizat deloc, iar cand au reusit sa respinga atacurile adverse au facut-o cu precadere cu mingi bubuite la intamplare. Este clar ca este nevoie de noi fundasi, dar atunci cand nu sunt bani este foarte greu sa faci achizitii de valoare. Pana cand se va reusi aducerea, sub forma de imprumut, a unui jucator cat de cat bun, pentru a se crea impresia ca se cauta insistent cumpararea unui fundas, se arunca pe piata tot felul de petarde.

 

A fost Ouon, a urmat Tall, apoi a fost randul lui David Lopez. Doar ca in cazul acestuia din urma conducerea clubului Cordoba a negat, printr-un comunicat de presa, orice fel de tratative privind transferul jucatorului. Ultimul pe lista este Boubacar Diarra. Fundasul din Mali a fost dat ca sigur in cantonamentul Stelei din Antalya, pentru ca ieri presedintele Argaseala sa declare ca transferul nu este inca rezolvat. si tot asa, perioada de pregatire mai are putin si se incheie, iar Steaua ramane in continuare descoperita in aparare.

» O suta de fani au depus la Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti, prin intermediul Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti, o cerere de chemare in judecata a FC Steaua Bucuresti SA si a finantatorului Gigi Becali. Fanii solicita instantei sa dispuna permiterea accesului suporterilor pe Stadionul Steaua in conformitate cu abonamentele achizitionate.

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă