19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecial"Steaua are mari sanse sa joace finala UEFA"

„Steaua are mari sanse sa joace finala UEFA”

Fundasul Cristian Chivu crede ca Steaua Bucuresti are mari sanse sa elimine formatia engleza Middlesbrough in semifinalele Cupei UEFA si sa joace finala competitiei. „Middlesbrough nu este o echipa atat de puternica. Steaua are o sansa mare sa ajunga in finala Cupei UEFA si, daca va juca cum a facut-o pana acum, se va califica. Noi (n.r. – AS Roma) am fost eliminati de englezi pe fondul unor greseli si, daca am fi fost mai atenti, i-am fi eliminat fara probleme”, a declarat Chivu, care a evoluat cu AS Roma impotriva formatiei Middlesbrough in optimile Cupei UEFA. Echipa engleza s-a calificat datorita golului inscris in deplasare, desi scorul dublei manse a fost egal, 2-2.
Chestionat pe marginea interesului pe care cluburi ca Barcelona, Real Madrid, Milan sau Chelsea si l-au aratat pentru serviciile sale, Chivu a spus ca ar prefera sa ramana la Roma. „Dintre Barcelona si Chelsea, as prefera sa joc la AS Roma”, a precizat Chivu.
Internationalul roman a declarat ca nu are cunostinta de vreo oferta. „Eu nu stiu de vreo oferta. Atunci cand va exista un interes real, clubul si agentul meu ma vor anunta”, a spus Chivu.

Hasselbaink: „Nu vom subestima Steaua”

Atacantul olandez Jimmy Floyd Hasselbaink considera ca Steaua trebuie sa fie o echipa buna daca a ajuns in semifinalele Cupei UEFA si ca formatia Middlesbrough nu trebuie sa o subestimeze, informeaza site-ul oficial al forului european, uefa.com. „Steaua trebuie sa fie o echipa buna daca a ajuns in semifinale, asa ca nu-i vom subestima. Vom avea doua meciuri dificile impotriva lor, dar ce semifinala a fost vreodata usoara? Acum adversarii se uita la noi si realizeaza ca nu renuntam usor, iar noi trebuie sa dam ce avem mai bun pentru a ajunge la Eindhoven. Aceasta este adevarata dorinta a noastra: sa ajungem in finala si s-o castigam”.
Internationalul olandez descrie ca o „noapte magnifica” calificarea in semifinalele Cupei UEFA. „A fost absolut magnific pentru club, jucatori si suporteri. Este poate cea mai mare noapte europeana din cariera mea si un pas mare pentru club, dar totul a trecut deja. Trebuie sa fim constienti ca nu am realizat inca nimic. Suntem aproape si ar fi pacat daca nu vom parcurge tot drumul”, a spus Hasselbaink.

Iarasi cu invingatorii echipei Chelsea!

Antrenorul Cosmin Olaroiu a glumit, vineri, spunand ca echipei sale ii priesc formatiile care au invins Chelsea Londra, referindu-se la Betis Sevilla, eliminata in optimile Cupei UEFA, si la viitorul adversar din semifinale, Middlesbrough FC. „Middlesbrough este echipa care a batut fara drept de apel, cu 3-0, Chelsea. Probabil ne priesc echipele astea care bat pe Chelsea. Este o formatie foarte puternica, nu te poti astepta sa joci in semifinale cu echipe accesibile. Oricare era adversarul, era la fel de tare. Din moment ce au ajuns aici, cele patru echipe din semifinale sunt, valoric, sensibil egale”, a spus tehnicianul stelist. Betis Sevilla a invins cu 1-0 Chelsea in grupele Ligii Campionilor, in timp ce Middlesbrough a trecut de echipa londoneza in Premier League.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă