10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialSteaua a învins în deplasare pe Gloria Bistriţa

Steaua a învins în deplasare pe Gloria Bistriţa

Ultimul succes în deplasare al grupării din Bulevardul Ghencea a fost obţinut la 7 decembrie 2009, în etapa a XVI-a, în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1 (1-1), potrivit Mediafax.

Golurile au fost marcate de Moraes ’50, pentru gazde, respectiv Arman Karamyan ’13 şi Bogdan Stancu ’51, pentru oaspeţi.

0-1: Golanski i-a pasat în partea stângă lui Arman Karamyan, acesta a pătruns în careu şi l-a învins pe Albuţ, cu un şut pe jos, la colţul lung.

1-1: Moraes a reluat cu capul de la aproximativ 10 metri o centrare venită de pe partea dreaptă şi a trimis balonul peste Tătăruşanu.

1-2: Nicoliţă a centrat la semiînălţime, balonul a trecut prin faţa porţii şi a ajuns la Bogdan Stancu, iar atacantul formaţiei bucureştene, nemarcat, a înscris, cu latul, de la cinci metri.

În minutul 77, Pantelis Kapetanos a şutat, din unghi, însă balonul a lovuit stâlpul din stânga al porţii lui Albuţ.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ – 20. Homei (28. D. Matei ’81), 18. Frăsinescu, 3. Ciucă, 15. Latovlevici – 6. A. Mureşan – 2. C. Petre, 30. Băjenaru (9. Keita ’59), 11. Ze Rui (5. Velcovici ’83) – 7. Coroian, 10. Moraes. Antrenor: Marius Şumudică.

Steaua Bucureşti: 12. Tătăruşanu – 3. Emeghara, 2. Parpas, 5. Jelev, 18. P. Marin – 16. Nicoliţă, 4. Golanski (14. Toja ’68), 10. C. Tănase, 11. Arman Karamyan (15. Tudose ’72) – 9. Kapetanos, 28. B. Stancu (24. Surdu ’84). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Ze Rui ’72 / Nicoliţă ’27, P. Marin ’66, Surdu ’90+3.

Arbitri: Cristian Balaj (central) – Cristian Nica, Iulian Szekely (asistenţi) – Paul Unimătean (rezervă).

Observatori: Viorel Boiţ, Laszlo Sajtos.

Supervizor: Dumitru Mihalache.

La partidă au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, printre care şi 150 de fani ai echipei Steaua, care au scandat în dese rânduri împotriva finanţatorului Gigi Becali, acesta nefiind prezent la meci.

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, aflat în stare de suspendare, a urmărit partida alături de preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, de pe culoarul din faţa mesei presei, aflată deasupra băncilor de rezervă. Cei doi oficiali ai clubului Steaua au dat mai multe autografe pe durata pauzei.

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă