12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialStarea copilului al cărui tată a sărit cu el pe geam de...

Starea copilului al cărui tată a sărit cu el pe geam de la etaj este în continuare foarte gravă

Starea copilului de aproape doi ani, al cărui tată a sărit cu el pe geam, joi seară, de la etajul al douălea al unui bloc din municipiul Constanţa, este în continuare foarte gravă, dar medicii constănţeni speră într-o evoluţie favorabilă, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, a declarat că micuţul şi mama sa au ajuns la unitatea medicală în jurul orei 17:30, femeia rănită uşor, având o plagă înjunghiată abdominal, dar care nu i-a pus viaţa în pericol, iar copilul în stare gravă.

“Băieţelul, care nu are nici doi ani, îi va împlini abia în 30 martie, a fost stabilizat cu succes şi pentru că era agitat a fost intubat. El a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă Pediatrie cu traumatism cranian, fractură de mandibulă şi pneumotorax (colecţie de aer la nivelul plămânilor). Starea lui este în continuare foarte gravă, dar sperăm într-o evoluţie bună a sănătăţii”, a declarat dr. Florian Stoian.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Bogdan Păduraru, a declarat că tatăl copilului, Giuseppe Finocchiaro, are 57 de ani şi este din Torino, iar mama sa, Felicia Tiron, este o constănţeancă de 35 de ani.

“Nu se cunosc motivele pentru care cei doi s-au certat în această după-amiază, cert este că bărbatul a înjunghiat-o la un moment dat pe Felicia Tiron în abbdomen, în partea dreaptă, după care a luat copilul în braţe şi a sărit cu el de la etajul al nouălea al blocului în care cei trei locuiau”, a declarat Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

În urma căderii, cetăţeanul italian a murit pe loc, corpul său fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii constănţeni continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Joi seară, un bărbat din Constanţa s-a aruncat de la etajul al nouălea al unui bloc din municipiu, cu copilul în braţe, după ce şi-a înjunghiat soţia, în urma impactului cu solul bărbatul pierzându-şi viaţa, copilul fiind dus la spital.

Potrivit şefului IPJ Constanţa, comisarul şef Dumitru Catană, incidentul ar fi avut loc în urma unei altercaţii familiale, posibil pe fondul geloziei bărbatului.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă