14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecial"Sports bar" la Târgu-Mureş

“Sports bar” la Târgu-Mureş

Primul restaurant din Târgu-Mureş dedicat microbiştilor se va deschide, astăzi, în ziua debutului Cupei Mondiale.

Odată cu intrarea în Liga I a echipei FCM Târgu-Mureş, prima opor-tunitate de afaceri a şi fost deja exploatată.  Este vorba de primul restaurant cu profil sportiv din Târgu-Mureş, „La Liga”, care va fi inaugurat astăzi, în centrul oraşului. „Este un aspect elementar de marketing. Restaurantul se deschide în cel mai bun moment şi în condiţiile în care nişa de piaţă respectivă nu a fost atinsă,  dar care trebuia şi trebuie exploatată. În acest moment, „La Liga” este singurul restaurant cu tematică sportivă din oraş şi nu trebuie trecut cu vederea faptul că este poziţionat ultracentral”, a declarat directorul comercial al restaurantului,  Alin Zecheru, potrivit căruia investiţia făcută aici, aproximativ 300.000 de euro, va fi amortizată în cel mult doi ani.

Orar flexibil

„La Liga” oferă, pe lângă cele 300 de locuri pentru iubitorii sportului, 24 LCD-uri, două ecrane de proiecţie gigantice şi peste 100 de canale sportive disponibile. „Toate locurile au vizibilitate către televizoarele expuse”, a explicat Zecheru. Restaurantul va fi deschis zilnic, de la ora 10.00 până la miezul nopţii,  dar programul poate fi prelungit în funcţie  de evenimente.  De asemenea, aici vor fi preluate transmisiuni ale tuturor evenimentelor sportive majore din lume şi din ţară, inclusiv sporturi de nişă cum ar fi golful sau fotbalul american, la cererea consumatorilor.  Aceştia vor avea la dispoziţie şi o ofertă gastronomică diversificată,  de la aperitive până la meniuri tradiţionale. Restaurantul „La Liga” de la Târgu-Mureş, care urmăreşte modelul restaurantelor de profil deschise deja în alte oraşe din România, se va deschide astăzi pentru marele public, la ora 17.00, când microbiştii vor putea urmări meciul de deschidere al Cupei Mondiale, Africa de Sud-Mexic.

FCM, la loc de cinste

Directorul comercial al restaurantului „La Liga”, Alin Zecheru, a declarat că echipa FCM Târgu-Mureş, proaspăt promovată în Liga I, va avea propriul colţ cu în-semnele oficiale. De asemenea,  dacă reprezentanţii clubului vor dori, în restaurant va fi amenajat chiar şi un stand special unde pot fi comercializate articole pentru galerie şi fani. Oraşul Târgu-Mureş va avea din nou echipă în prima ligă după o pauză de 18 ani, iar apariţia acestui restaurant se con-fundă, practic, cu performanţa fotbaliştilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă