20.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialSPEED. Poliศ›iile rutiere din 27 de ศ›ฤƒri โ€vรขneazฤƒโ€ vitezomanii

SPEED. Poliศ›iile rutiere din 27 de ศ›ฤƒri โ€vรขneazฤƒโ€ vitezomanii

Atenศ›ie, ศ™oferi: poliศ›ia scoate toate radarele pe drumurile din ศ›arฤƒ. Este vorba despre o acศ›iune preventivฤƒ pentru reducerea numฤƒrului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectฤƒrii vitezei care se desfฤƒศ™oarฤƒ în perioada 18-24 august. Poliศ›iile din 27 de state participฤƒ la aceastฤƒ aceastฤƒ activitate.

”În perioada 18-24 august poliลฃiลŸtii rutieri vor acลฃiona, la nivel naลฃional, sub coordonarea de specialitate a Direcลฃiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., pentru depistarea ลŸi sancลฃionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de vitezฤƒ.

În cadrul acลฃiunii, vor fi folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier ลŸi de mฤƒsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadฤƒ, pentru depistarea în trafic a conducฤƒtorilor de autovehicule care nu respectฤƒ regimul legal de vitezฤƒ ลŸi sancลฃionarea promptฤƒ a acestora.

Acลฃiunea este circumscrisฤƒ calendarului de activitฤƒลฃi al poliลฃiilor rutiere europene TISPOL pentru anul 2014, în baza cฤƒruia se desfฤƒลŸoarฤƒ campania preventivฤƒ „SPEED”, pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre”, informeazฤƒ IGPR într-un comunicat de presฤƒ.

Poliลฃia Românฤƒ recomandฤƒ conducฤƒtorilor auto sฤƒ circule cu prudenลฃฤƒ, cu vitezฤƒ adaptatฤƒ carosabilului umed ลŸi sฤƒ acorde o atenลฃie sporitฤƒ pietonilor.

DepฤƒลŸirea limitelor legale de vitezฤƒ ลŸi viteza neadaptatฤƒ la condiลฃiile de trafic reprezintฤƒ unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Cele mai citite

Madrid ia mฤƒsuri รฎn privinศ›a trotinetelor electrice

Primฤƒria din Madrid a decis sฤƒ interzicฤƒ circulaศ›ia trotinetelor electrice de รฎnchiriat, invocรขnd problemele legate de siguranศ›a pietonilor. Primฤƒria din Madrid a decis sฤƒ interzicฤƒ...

O dronฤƒ israelianฤƒ a ucis mai mulศ›i atacatori palestinieni

Forศ›ele israeliene au ucis ศ™ase militanศ›i palestinieni รฎn oraศ™ul Tubas ศ™i รฎntr-o tabฤƒrฤƒ de refugiaศ›i din apropiere, รฎn Cisiordania ocupatฤƒ, joi dimineaศ›ฤƒ, a anunศ›at...

Surpriza zilei la US Open! Swiatek, eliminatฤƒ รฎn sferturi

Iga Swiatek eliminatฤƒ รฎn sferturile de finalฤƒ de la US Open: โ€žNu รฎmi explic de ce serviciul meu a fost atรขt de slabโ€ Iga Swiatek...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ