14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialSorin Grindeanu, de la șef de guvern la șef de agenție

Sorin Grindeanu, de la șef de guvern la șef de agenție

Fostul premier, Sorin Grindeanu, are toate șansele să devină noul șef al Autorităţii Naţionale în domeniul Comunicaţiilor (ANCOM). Birourile Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au decis ca plenul reunit al Parlamentului să aibă loc marţi, de la ora 13:00, pe ordinea de zi fiind inclusă numirea preşedintelui ANCOM.

Mâine la şedinţa comună, pe baza raportului comisiilor de specialitate vom supune votului Parlamentului numirea preşedintelui Autorităţii Naţionale în domeniul Comunicaţiilor”, a precizat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu după şedinţa Birourilor permanente reunite.

De asemenea, pe ordinea de zi a plenului reunit va figura numirea a doi consilieri de conturi la Curtea de Conturi, pe baza raportului comun al Comisiilor de buget de la Senat şi de la Cameră.

Comisia economică, industrii şi servicii din Senat şi Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor au adoptat, pe 24 octombrie, un raport favorabil privind nominalizarea fostului premier Sorin Grindeanu pentru funcţia de preşedinte al ANCOM.

Cele mai citite

Cotnari, partener oficial de vin al Galei Premiilor Gopo 202

Cotnari, una dintre cele mai prestigioase crame din România, anunță că va fi partener oficial de vin al celei de-a 18-a ediții a Galei...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă