22.4 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialSolutii pentru un living mic

Solutii pentru un living mic

Un mobilier de sedere confortabil, o atmosfera destinsa si un strop de bun-gust – aceasta este reteta propusa de Neoset pentru un living comod si recreativ

Indiferent de spatiul de care dispune, livingul trebuie amenajat in asa fel incat sa ne satisfaca propriile nevoi de destindere si depozitare. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa adaptam oferta magazinelor la propriile cerinte si sa nu ne lasam constransi de reguli si stereotipuri ce tin de un decor conventional. Neoset ne ofera exemplul unei incaperi de mici dimensiuni care poate fi adaptata si transformata intr-o camera de zi confortabila si eficienta.

Primul pas este acela de a alege un mobilier de sedere potrivit spatiului, care sa ne permita sa ne relaxam in voie. In acest scop, oferta flexibila in materie de dimensiuni si tapiterii a magazinului se va dovedi foarte utila. Canapeaua Glamour din imagini este extensibila, iar la nevoie poate fi accesorizata cu fotolii si taburete. In ceea ce priveste depozitarea, aceasta poate fi asigurata de un singur corp de mobilier, compartimentat adecvat, care sa ocupe un perete. In cazul de fata, rolul amintit este indeplinit de biblioteca Thea. Aceasta este realizata din PAL melaminat cu finisaj de lemn natural deschis la culoare si prevazuta cu un panou de sticla sablata montat pe sine, ce poate servi pe post de paravan pentru partea „dezordonata” a mobilierului.

Stilul incaperii este „croit” cu ajutorul culorilor si al paternurilor de la nivelul textilelor. Canapeaua are design simplu, dar, in schimb, propune o tapiterie cu model floral, intr-o cromatica speciala – elemente prezente si la nivelul tapetului. Accentele de rosu, prezente la textile, decoratiuni si corpuri de iluminat, transforma livingul intr-o incapere sic si totodata confortabila.

sursa: www.casamea.ro

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă