24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialIncendiul din Colectiv. Solistul trupei care a cântat în club e internat...

Incendiul din Colectiv. Solistul trupei care a cântat în club e internat în stare GRAVĂ la spitalul Elias

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, care îşi lansa al doilea album, vineri seară, în clubul Colectiv din Bucureşti, unde a avut loc incendiul soldat cu morţi şi răniţi, este în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, fiind ventilat mecanic.

Rudele artistului, devenit cunoscut în anul 2008 după ce a câştigat concursul Megastar, au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că Andrei Găluţ (31 de ani) a fost rănit grav în urma incendiului de vineri seară.

Cumnata lui Andrei Găluţ – soţia fratelui artistului -, Nicoleta Belean, a declarat că acesta este internat la Spitalul Elias şi este în stare de inconştienţă.

”Iniţial, când a fost dus la spital, a fost conştient şi şi-a dat numele medicilor. Ulterior, situaţia s-a agravat. Ştiu că are arsuri pe mâini, faţă şi umăr, dar a suferit şi o intoxicaţie de la fum, iar în prezent este pus pe ventilaţie mecanică”, a declarat Nicoleta Belean.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă