17.2 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSpecialSolidar cu Mircea Marian. Când ticăloșii desfigurează oameni cinstiți, trebuie să luăm...

Solidar cu Mircea Marian. Când ticăloșii desfigurează oameni cinstiți, trebuie să luăm toți atitudine | OPINIE

Colegul nostru, jurnalistul Mircea Marian, este ținta unei operațiuni sinistre de intimidare și denigrare. Infractorul Liviu Dragnea îi face denunțuri calomnioase, în timp ce servitorii media ai acestui penal îi desigurează imaginea.


Gabriel Liiceanu îi explică lui Liviu Dragnea cine manipulează protestul anti-PSD: Fiecare protestatar este manipulat de cel mai mare manipulator pe care-l cunoaște omenirea | TOP CITIRIOperațiunea pe care a pus-o la cale condamnatul penal Liviu Dragnea și toată propaganda lui împotriva lui Mircea Marian este extrem de gravă și denotă încă o dată analfabetismul democratic al liderului penal al PSD și atitudinea de vătaf incult din Evul Mediu.

Face parte dintr-un plan mai mare al vătafului analfabet democratic de a reduce la tăcere orice voce critică din media românească.

Un plan care deja înseamnă presiuni asupra redacțiilor cu totul, asupra jurnaliștilor și familiilor lor sau asupra patronilor, acolo unde ziariștii refuză să facă jocurile murdare ale mafiei care s-a coagulat în jurul lui Dragnea.

O mafie care speră ca puterea la care a ajuns Dragnea să fie exercitată împotriva Justiției împotriva democrației a domniei legii și interesului public, pentru blocarea tuturor reformelor din sistemul judiciar. Reforme datorită cărora au avut loc operațiuni eficiente ale procurorilor care anchetează politicieni corupți.
Ordonanța 13, din cauza căreia au ieșit în stradă revoltați peste 600.000 de români și a provocat până azi 13 zile de proteste zi de zi, este un exemplu concret și palpabil al modului cum înțelege vechilul Dragnea să folosească puterea dobândită după alegerile din decembrie: ca un despot neabețedat democratic care crede că poate călca în picioare principii fundamentale ale democrației cum este independența Justiției, domnia legii și guvernarea în interesul public.

Ignarul democratic Dragnea s-a apucat să teleormanizeze România, după modelul pe care l-a aplicat în județul unde și-a făcut averea obscen de luxoasă, aflată în contrast hidos cu sărăcia celor mai mulți dintre locuitori. Pentru că a reușit să transforme un județ în feuda lui, insul grobian democratic trăiește cu convingerea că trebuie să facă asta acum, cu întreaga țară.

Ordonanța 13 este doar unul dintre demersurile pe care penalul Liviu Dragnea le-a făcut pentru a teleormaniza întreaga Românie.

Pentru că românii nu aceptă în 2017 să vadă cum acaparează țara un nou Ceaușescu și au ieșist în stradă cu sutele de mii, Dragnea a reacționat în cel mai bolșevic mod posibil: construiește dușmani ai poporului și injectează ură în societate.

Ca un bolșevic sadea, Dragnea acuză apoi pe alții că incită la ură.
Digi 24 a difuzat duminică dimineață un interviu foarte important cu Mihai Chirica, vicepreședinte național al PSD și primar la Iași.

Chirica este primul lider PSD care spune cu subiect și predicat că Dragnea se află în spatele contramanifestațiilor organizate la Palatul Cotroceni. Primarul de la Iași a confirmat agenda secretă și perversă a liderului PSD de a injecta ură în societate, de a provoca un conflict exact așa cum a procedat alt mare bolșevic al neamului, politrucul URSS Ion Iliescu, în 1990 când a adus minerii la București.

 

Protestele sunt doar o unealtă folosită de infractorul de la șefia PSD împotriva celor care îi refuză mentalitățile de vătaf teleormănean. O altă unealtă este intimidarea și demonizarea vocilor critice importante.

 


De același autor: Infractorul Dragnea umblă acum cu alți doi elefanți periculoși | OPINIE


 

Jurnalistul Mircea Marian este o astfel de voce foarte critică la adresa PSD, la adresa corupților și borfașilor din politică. O voce care a refuzat să reducă tonul și a plătit până acum mult pentru asta.

Pentru că e o voce critică importantă, Mircea Marian a devenit o țintă directă a lui Dragnea acum.

Dar scopul real al condamnatului din fruntea PSD este să intimideze toate vocile care încă mai îndrăznesc să-i spună că este un individ cocoțat mult prea sus în pramida puterii pentru ceea ce reprezintă el în realitate: un dezastru pentru România, un ins atât de analfabet democratic, încât ne poate arunca într-o dictatură cel puțin la fel de sinistră ca cea ceaușistă.

O dictatură a hoților și borfașilor fără scrupule care căpușează România până o ucide.  

Pentru a intimida toți jurnaliștii critici, Dragnea a pus la cale minuțios desfigurarea publică a lui Mircea Marian.

A început prin denigrarea acestuia pe canalele de linșaj Antena 3 și RTV.  A continuat prin plasarea acestuia în fruntea unei liste negre a ”agitatorilor”, pe care a prezentat-o într-o conferință de presă secretara plasată de vătaful Dragnea la Ministerul de Interne.

O desfigurare publică săvârșită de servitorii securistului Felix și cei ai neo-securistului Ghiță, dar și de alții. Tot felul de personaje dubioase, inculpați anchetați și ei în dosare DNA. Unul pușcăriabilul Dan Andronic, ins aflat într-un parteneriat media penal cu inculpatul fugar Sebastian Ghiță. Altul este inculpatul Andrei Bădin care, prin siteul flux24, denigrează și alți ziariști onești, în acest cor al desfigurării publice dirijate de Liviu Dragnea.
Pentru că nu-i ajunge cum îl calcă în picioare toate slugile lui media pe Mircea Marian, Dragnea ar vrea chiar mai mult. Ar vrea să-l vadă pe colegul nostru 25 de ani la închisoare. Atât este pedeapsa pentru una dintre infracțiunile din denunțul penal calomnios formulat de Dragnea la adresa lui Mircea Marian.

Este vorba despre ”Atentatul care pune în pericol securitatea națională”.

Așa sună textul legii:

Atentatul contra vieții săvârșit împotriva unei persoane care detine o funcție de demnitate publică, dacă fapta pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu detențiune pe viață sau închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Pretextul folosit de Dragnea este faptul că Mircea Marian a preluat pe Facebook un articol dintr-o publicate tabloidă care a informat că șeful Camerei Deputatilor locuiește într-un bloc de pe strada Alecu Constantinescu din București. Un bloc cu clinică medicală dentară la parter.  Investigațiile România liberă au demonstrat ulterior că Dragnea nu locuiește legal acolo, în timp ce publicații tabloide au informat că, de fapt, aclo stă o fostă angajată a lui Sebastian Ghiă care acum este concubina lui Dragnea.

Așadar președintele penal al PSD confundă budoarul cu securitatea națională.

Întregul denunț formulat de Dragnea este halucinant și sper ca, după ce Parchetul constată că faptele nu există, să se adreseze și Mircea Marian Justiției, pentru că este o victimă a unui denunț calomnios cât casa și legea îl pedepsește pe cel care induce în eroare Justiția cu scopuri ilicite.

Până atunci însă Mircea Marian este pur și simplu călcat în picioare de un întreg mecanism de denigrare, sub pretextul informării cu privire la acest denunț aberant.

Ca să înțelegeți cât de aberant este demersul lui Dragnea vă spun că ANAF publică zilnic adresele a mii de persoane care au datorii la stat.

Comite ANAF mii de infracțiuni în fiecare zi?
Mircea Marian este victima unor ticăloși adunați într-o gașcă penală decisă să desfigureze pe oricine le stă în cale, în planul lor de a utiliza puterea guvernamentală și majoritatea parlamentară pentru a-și rezolva problemele penale și mai ales pentru a putea să paraziteze mai departe, fără griji, resursele statului.

Justiția independentă și jurnaliștii onești le stau în cale.

Astăzi este Micea Marian ținta acestor derbedei, adunați într-un grup politic infracțional organizat.

Mâine va fi alt jurnalist onest și când vor termina cu noi toți, societatea întreagă va deveni o victimă a acestor ticăloși fără scrupule.

Asta dacă nu îi oprim, în stradă și fiind solidari pentru a arăta derbedeilor că am decis să le ținem piept și că nu-i vom lăsa să ne distrugă viitorul.

Eu sunt solidar cu Mircea Marian și în semn de solidaritate am menționat mai sus informațiile pe care le-a postat colegul meu pe Facebook, adică adresa folosită ca pretext pentru plângerea lui Dragnea. Aștept să-mi facă și mie plângere penală infractorul care acum conduce PSD și trăiește cu impresia că va putea să acapareze toată România, exact ca Nicolae Ceaușescu.

Sunt solidar cu Mircea Marian și #protstez, deci #rezist. #rezist, deci #exist.

 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus Canalul de Youtube

 

 

 

Cele mai citite

Monica Macovei, condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare! Fostul ministru al Justiției va presta muncă în folosul comunității

Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, a fost condamnată vineri la şase luni de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă în dosarul...

Deficitul de cont curent al României, creștere de aproape 25% în primele două luni ale anului

Contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat, în perioada ianuarie-februarie 2024, un deficit de 2,707 miliarde de euro, cu 24,69% mai mare comparativ...

Respiră aerul curat de munte de pe terasa propriei tale locuințe. Alege confortul caselor și apartamentelor oferite de YAELE Invest Construct

Dacă dorești să găsești o locuință aproape de natură și să te bucuri de un refugiu montan numai al tău, avem vești bune pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă