13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialSofer intrat cu masina in cladirea Inspectoratului Judetean de Politie

Sofer intrat cu masina in cladirea Inspectoratului Judetean de Politie

BISTRITA. Cladirea Inspectoratului de Politie al judetului Bistrita-Nasaud a fost la un pas de a sari in aer dupa ce un sofer a intrat, miercuri noaptea, cu masina direct intr-o conducta de gaz care alimenteaza imobilul. Atat soferul, cat si politistii care se aflau in cladire au scapat cu viata.
Purtatorul de cuvant al IPJ, inspectorul Simona Chindea, a declarat ca soferul Mihai Balan (20 de ani), este rezident in Spania.
Tanarul le-a declarat oamenilor legii ca a vrut sa se sinucida din cauza iubitei care, sustine tanarul, l-ar fi inselat.
Incidentul a avut loc in jurul orei 3.00 noaptea. Din primele constatari reiese ca masina a venit cu viteza de pe Bulevardul Republicii si a intrat pe trotuar izbindu-se de cladirea Politiei.
Oamenii legii sustin ca soferul nu a franat, o dovada clara ca a incercat sa se sinucida.
„Pe fondul unei depresii nervoase, Mihai Balan, din Prundu Bargaului, a intrat frontal cu autoturismul in peretii IJP. Din declaratiile sale ulterioare reiese ca acesta a incercat sa se sinucida pentru ca prietena sa l-a parasit.
In urma accidentului au rezultat stricaciuni la autoturism, avarierea conductei de gaz si ranirea usoara a conducatorului auto”, a spus inspectorul Simona Chindea.
Rudele tanarului adunate in curtea politiei sa vada in ce hal a ajuns masina sustin, insa, ca soferul era doar obosit si ca a adormit la volan.
Desi autoturismul s-a facut praf, tanarul a reusit sa scape doar cu rani usoare. El va fi cercetat in stare de libertate pentru distrugere.
Incidentul, primul de acest gen din istoria Inspectoratului Judetean de Politie, a dat mari emotii oamenilor legii din cauza conductei de gaz. Din fericire, aceasta a fost reparata de urgenta, iar angajatii institutiei sunt acum in afara oricarui pericol.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă