13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialŞOCANT: Sorin Cârţu, AGRESAT de bodyguarzii lui Mititelu. POLIŢIA A INTERVENIT

ŞOCANT: Sorin Cârţu, AGRESAT de bodyguarzii lui Mititelu. POLIŢIA A INTERVENIT

Scene şocante petrecute în această seară în faţa sediului Universităţii Craiova: ieşit de la o emisiune de televiziune, unde fusese invitat alături de Gigi Neţoiu şi Rodion Cămătaru, Sorin Cârţu a fost agresat de oamenii lui Adrian Mititelu. Cârţu a chemat Poliţia, potrivit realitatea.net.

Sorin Cârţu a fost aşteptat de Petrică şi “Calu”, personaje recunoscute ca fiind gărzile de corp ale lui Adrian Mititelu, scrie Gazeta Sporturilor. Cei doi au vrut să-l lovească pe Cârţu, după ce l-au luat în prealabil la înjurături. Unele surse susţin că Mititelu, aflat şi el în zonă, ar fi încercat să aplaneze conflictul.

Cârţu a chemat poliţia, iar forţele de ordine au ajuns rapid la faţa locului.

Oamenii lui Mititelu au fost deranjaţi de o declaraţie a lui Cârţu, care a spus că pe patronul Craiovei “îl interesează doar cum să obţină despăgubiri, nu soarta Universităţii”. Un alt motiv de supărare este acela că moderatorii emisiunii au refuzat să prezinte în direct actele cu care Mititelu îl mandatase pe “Calu” să le ducă la sediul televiziunii.

“A fost o emisiune TV la un post de lîngă sediul meu. A venit Cârţu şi a aruncat o hârtie, aşa la mişto, zicînd: «Uite, Mititelu mi-a trimis o hârtie, n-am voie să mai vorbesc de Craiova!». Eu am obţinut un act de la procuratură ca el să nu mai discute de palmaresul Craiovei. Au început toţi să facă miştouri de persoana mea. Că ei fac altă echipă în Craiova, că palmaresul nu e la mine… Când am văzut aşa ceva am sunat. Le-am spus cine sunt. N-am fost lăsat. Mi-au închis telefonul. Cum era aproape, m-am dus la acel post. Am vrut să intru în emisiune. N-am fost lăsat. Când a ieşit Cârţu afară, un băiat de-al meu, pe care-l trimisesem cu hârtia judecătorească ca să terminăm bâlciul cu palmaresul şi care nu e bodyguard, i-a zis: «Tu eşti competent, noi suntem nişte incompetenţi!». De aici a rezultat un schimb de replici. De reproşuri, aşa, bărbăteşti. Nimic mai mult. Nu a fost vorba de nici o agresare. N-a venit poliţia”, a declarat Mititelu.

“Am fost agresat de bodyguarzi, aşa cum au agresat Mititelu şi ai lui până acum imaginea Craiovei! Nu m-au lovit, dar am fost împins, aşa, la intimidare. Ce să-i ceri lui Mititelu? La gradul lui de inteligenţă de Booveni, el nu înţelege că strada nu e stadion. Ce civilizaţie să ceri de la cineva din Booveni? M-a agresat verbal, cu vorbe de la coada boului. Avea oamenii lui în spate. Voi face mâine plîngere. Organele de ordine vor analiza acest episod”, a spus şi Cârţu, care a adăugat: “La un moment dat, Mititelu m-a ameninţat: «Lasă, vezi ce bătaie o să-ţi iei tu după seara asta!». I-am răspuns: «De la cine să iau, mă, bătaie? De la tine? De la bodyguarzii tăi?»”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă