18.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialŞOCANT. Bărbat mâncat de câini. Poliţiştii au găsit bucăţi din el împrăştiate...

ŞOCANT. Bărbat mâncat de câini. Poliţiştii au găsit bucăţi din el împrăştiate pe zeci de metri

Cadavrul unui bărbat de 74 de ani a fost descoperit lângă poligonul auto din municipiul Vaslui. Potrivit anchetatorilor, bătrânul a fost devorat de zeci de câini din zonă, după ce pe fragmentele umane au fost observate urme de muşcături, potrivit Rtv.net.

Anchetatorii nu au putut stabili în ce condiţii a murit bătrânul şi care sunt cauzele decesului.

Din puţinele indicii pe care le au anchetatorii până în prezent reiese că bărbatul a fost devorat de câini, însă nu se ştie dacă acest lucru s-a întâmplat înainte sau după moartea sa, potrivit Mediafax.

“Până acum, după patru zile de scotociri şi periat zona poligonului auto din Vaslui, am găsit doar membru inferior drept aproape integral, membru inferior stâng parţial, membru superior drept parţial şi o bucată din calota craniană, şi asta undeva la vreo 150 de metri de restul rămăşiţelor. Celelalte părţi ale corpului sigur au fost mâncate de câini. Şi asta o spun pentru că toate capetele de os ale fragmentelor găsite aveau urme de muşcături, atât cât au putut băga botul animalele pe cracul pantalonului sau pe mâneca cojocului cu care era îmbrăcată victima. Ceea ce nu ştim şi încercăm să aflăm este dacă bărbatul era în viaţă atunci când animalele i-au mâncat cea mai mare parte din trup”, a declarat, marţi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Vaslui, Ovidiu Berinde.

Potrivit sursei citate, câinii care l-au devorat pe bărbat ar fi îngrijiţi de o femeie care are casa în apropierea poligonului auto din municipiul Vaslui.

“Sunt o mulţime de câini maidanezi în zonă, cred că cel puţin 40 de animale. Se pare că ei sunt protejaţi de o femei care-şi are casa la aproximativ 50 de metri de poligon. Până acum, nu am reuşit să o audiem în acest caz”, a adăugat procurorul Ovidiu Berinde.

Anchetatorii susţin că din probele şi expertiza fragmentelor umane găsite nu se poate vorbi despre comiterea vreunei infracţiuni.

“Pe fragmentele umane găsite nu s-au descoperit lovituri active sau leziuni tipice unor tăieturi sau lovituri. Oricum, cauza morţii poate fi oricare, inclusiv una patologică”, a conchis procurorul Berinde.

Mai multe rămăşiţe umane şi obiecte de îmbrăcăminte au fost găsite în apropierea poligonului auto din municipiul Vaslui, organele de anchetă stabilind că acestea ar aparţine unui bătrân în vârstă de 74 de ani din Vaslui, care a dispărut de la domiciliu în urmă cu peste o lună.

Macabra descoperire a fost făcută de către un localnic care a sunat la numărul de urgenţă 112 după ce a găsit un picior de provenienţă umană.

Identificarea bătrânului după puţinele rămăşiţe găsite s-a făcut în baza unui bileţel, găsit în buzunarul pantalonilo

Cele mai citite

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă