14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialȘOC la US Open: Jucătoare de TOP, retrasă din toate probele, după...

ȘOC la US Open: Jucătoare de TOP, retrasă din toate probele, după o comoție cerebrală! Cum s-a accidentat

Eugenie Bouchard, cap de serie 25, a suferit o comoție cerebrală la US Open, înaintea meciului din optimi. Canadianca s-a retras din toate probele în care participa.

''Eugenie Bouchard s-a retras din turneu, dupa ce a suferit o comoție cerebrală… După meciul său de sâmbătă seara, Bouchard a alunecat și a căzut la vestiare, suferind o rană la cap'', au anunțat organizatorii turneului.

Bouchard se află în momentul de față în afara oricărui pericol, însă este în continuare sub observația cadrelor medicale. Ea s-a lovit atât la cap, cât și la cot. Incidentul a avut loc la cabinele de duș din complexul Flushing Meadows, când Bouchard s-a dus să facă o baie cu gheață, după partida din turul al treilea, când a eliminat-o pe Dominika Cibulkova (50 WTA), scor 7-6(11/9), 4-6, 6-3.

Canadianca trebuia să evolueze, duminică seara, în optimile de finală, împotriva italiencei Roberta Vinci, 43 WTA. De asemenea ea mai avea meciuri la dublu feminin și dublu mixt. Bouchard s-a retras din toate cele trei probe. 

Vinci, care a beneficiat de abandonul canadiencei, va juca în sferturi cu Kristina Mladenovici. Bouchard nu se putea întâlni cu Halep, pe tabloul principal, mai devreme de faza semifinalelor.

Cele mai citite

Staycation: 5 idei pentru o minivacanță în propriul oraș

Staycation este un concept nou din industria turistică, dar care capătă din ce în ce mai multă popularitate. Rezultatul a două cuvinte din limba...

Cotnari, partener oficial de vin al Galei Premiilor Gopo 202

Cotnari, una dintre cele mai prestigioase crame din România, anunță că va fi partener oficial de vin al celei de-a 18-a ediții a Galei...
Ultima oră
Pe aceeași temă