30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialSoacra Mădălinei Manole ar putea fi audiată, din nou, la Parchet

Soacra Mădălinei Manole ar putea fi audiată, din nou, la Parchet

La cererea avocatului părinţilor Mădălinei Manole, mama lui Petru Mircea, soacra Mădălinei Manole, ar putea fi chemată din nou la Parchet pentru declaraţii. Avocatul Bogdan Bărbuceanu, cel care îi reprezintă pe Eugenia şi Ion Manole, a dezvăluit în ziarul Ring strategia sa.

Avocatul Bogdan Bărbuceanu spune că în cazul morţii artistei poate fi vorba de o sinucidere, dar şi de omor calificat sau o sinucidere determinată. Acesta a adăugat că procurorul de caz are unele semne de întrebare pe care i le împărtăşte.

“Am dreptul să formulez plângere împotriva oricărei soluţii date de procuror şi se mai pot pronunţa două instanţe. Dacă se va descoperi o infracţiune în acest dosar, va fi extrem de grav şi de aceea procurorul nu-şi poate permite să dea o soluţie proastă”, a spus Bărbuceanu care a adăugat că vrea o cercetare amănunţită a cadavrului.

În cazil în care rezoluţia parchetului va fi “ingerare de Furadan”, avocatul spune că va formula imediat obiecţiuni. O altă probă importantă, în opinia acestuia, sunt înregistrările telefonice ale convorbirilor dintre Mădălina şi Petru din ultimele şase luni.

Mai mult ar putea fi rechemată la audieri soacra Mădălinei de la care părinţii şi avicatul care îi reprezintă speră să afle cine ar fi putut-o determina/ajuta pe Mădălina să se sinucidă.

„Insistăm pe aceste probe şi pe aceste audieri nu pentru a-i găsi vinovaţi pe soţ sau pe mama acestuia, ci pentru a afla dacă cineva anume se face vinovat”, a adăugat avocatul.

Cele mai citite

A fost ales noul secretar general al NATO

Cele 32 de state membre ale NATO l-au numit astăzi pe prim-ministrul interimar olandez Mark Rutte în postul de secretar general al Alianţei, pentru...

Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului Național

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj de Ziua Drapelului Naţional, context în care a subliniat apartenenţa României la NATO, UE şi ONU şi...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...
Ultima oră
Pe aceeași temă