34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialSir Alex Ferguson: Beckham şi-a pierdut concentrarea după ce s-a căsătorit

Sir Alex Ferguson: Beckham şi-a pierdut concentrarea după ce s-a căsătorit

Fostul antrenor al echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat, miercuri, pentru postul de televiziune american PBS, că mijlocaşul David Beckham, pe care l-a avut elev în perioada 1992-2003, şi-a pierdut concentrarea după ce s-a căsătorit cu starul pop Victoria Adams, conform Mediafax.

„La vârsta de 12 ani, Beckham a ajuns sub îndrumarea mea, iar cel mai mare vis al său era să joace fotbal cât mai bine. A muncit mult pentru a ajunge în vârf, dar viaţa i s-a schimbat după ce s-a căsătorit cu fata de la Spice Girls (n.r. – Victoria Adams). De asemenea, şi dorineţele lui s-au schimbat. A fost prins de statutul de persoană publică şi şi-a pierdut concentrarea. Am făcut bine când l-am vândut la Real Madrid în 2003. Nu mi-a venit să cred în 2007 când a ales să se transfere la Los Angeles Galaxy. Nu l-am înţeles, eu nu l-aş fi înfrumat să facă acest pas”, a spus Ferguson.

Alex Ferguson a antrenat formaţia Manchester United timp de 27 de ani şi s-a retras din această funcţie în vară.

David Beckham, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit cu Victoria Adams, fostă componentă a formaţiei Spice Girls, în 1999. Cei doi au patru copii, Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Richard Kiessler
Richard Kiesslerhttp://richard-kiessler
Richard Kiessler specialist in politica externa al WAZ
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă