12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialSindicalistii de la Nicolina au renuntat la sechestru

Sindicalistii de la Nicolina au renuntat la sechestru

Dupa ce timp de aproape trei saptamani au tinut in sah conducerea societatii si castigatorul licitatiei organizate pe 5 aprilie, fostii salariati de la Nicolina au decis sa ridice sechestru asiguratoriu pe care-l aveau pus pe o hala din cadrul Fabricii de Utilaj Terasier.
"Am primit garantii scrise din partea conducerii societatii ca ne vom primi salariile restante. In aceste conditii, joi dimineata am ridicat sechestrul", a declarat Gheorghe Paduraru, liderul de sindicat de la Nicolina. Potrivit acestuia, fostii salariati au intarziat ridicarea sechestrului pentru ca nu aveau nici o garantie ca-si vor primi banii. "Sindicalistii nu au inteles bine care sunt procedurile legale in acest sens. La vanzarea unui activ, intai se platesc obligatiile. In cel mai scurt timp, dupa ce va fi achitata suma pentru acest activ, salariatii isi vor primi banii", a declarat Mihai Barbulescu, directorul general de la Nicolina. Vineri, conducerea societatii va mai organiza o licitatie pentru vanzarea Fabricii de Utilaje de Constructii. Activul functional se intinde pe o suprafata de aproximativ 14 hectare si are un pret de pornire 11,09 milioane de euro.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă