13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep: Locul 2 mondial este o mare realizare. Abia aștept să...

Simona Halep: Locul 2 mondial este o mare realizare. Abia aștept să debutez în SUA!

Simona Halep, care din 11 august va deveni numărul 2 mondial, a declarat că anul 2014 a fost unul incredibil din toate punctele de vedere și că își dorește să ajungă la Turneul Campioanelor din Singapore, din perioada 20-26 octombrie.

"Am muncit foarte mult pentru a deveni cea mai bună jucătoare care puteam fi. Acest an a fost incredibil până acum şi urcarea pe locul doi în clasament reprezintă o mare realizare. Mai este mult tenis de jucat în acest an şi abia aştept sezonul pe hard. Rămân concentrată pentru a ajunge la Turneul Campionelor din Singapore. Le mulţumesc tuturor fanilor şi echipei mele pentru susţinerea continuă. Ne vedem în Cincinnati!", a spus Halep pentru site-ul oficial al WTA.

Simona Halep și-a depășit propriul record în istoria tenisului românesc, ea urmând să urce pe locul 2 mondial pe data de 11 august. Actualul număr 2 WTA, Na Li, 32 de ani, nu va participa în cadrul turul american, astfel că nu-și va putea apăra punctele în cadrul turneul de la Montreal și va cădea în clasamentul general.

Halep a devenit a 33-a jucătoare din istoria WTA care ocupă locul 2 mondial. Turneul Campioanelor, pentru care Halep este în grafic, va reuni cele mai bune opt jucătoare din 2014.

Liderul mondial este americanca Serena Williams, cu 9.231 de puncte, iar Halep o va urma cu 6.785 puncte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă