29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialSimona Halep, în semifinalele turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Simona Halep, în semifinalele turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, nr. 5 mondial şi principală favorită, s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, vineri, la Arenele BNR, după ce a învins-o în două seturi, 6-4, 6-2, pe muntenegreanca Danka Kovinic, a 6-a favorită. 

În faţa unei adversare tenace şi în prezenţa unor rafale de vânt care au influenţat jocul, nivelând valorile, Simona Halep a evoluat cu multă siguranţă, adjudecându-şi break-urile exact în momentele potrivite pentru a se putea desprinde în fiecare din cele două seturi, transmite Agerpres. La final, Simona a avut nevoie de patru mingi de meci pentru a se impune, dar experienţa superioară şi-a spus cuvântul, încheind meciul într-o oră şi 12 minute. 

În semifinale, Halep va juca împotriva americancei Vania King, nr. 144 mondial, învingătoare vineri în faţa franţuzoaicei Pauline Parmentier cu 6-3, 6-1. Pentru calificarea în semifinale, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 11.300 de dolari şi 110 puncte WTA. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă