18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep, calificată în turul doi la Madrid. Recordul depășit de numărul...

Simona Halep, calificată în turul doi la Madrid. Recordul depășit de numărul 5 mondial!

Simona Halep, numărul 5 mondial, s-a calificat, luni, în turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 3.671.405 euro. Halep a reușit să depășească recordul de 3 milioane de dolari câștigați din premii, stabilit în tenisul feminin românesc.

Cap de serie numărul 4, Halep a învins-o, în prima rundă pe nemțoaica Julia Goerges, cu scorul de 6-2, 6-0, după o oră şi trei minute. Goerges venise din calificări şi ocupă poziţia 97 în ierarhia WTA.

În turul doi, Simona Halep o va întâlni pe Lara Arruabarrena, beneficiară a unui wild-card şi locul 145 WTA. Spanioloaica a trecut, cu scorul de 6-3, 6-4, de Ţvetana Pironkova, din Bulgaria, poziţia 43 în clasamentul mondial.

Halep a reușit astfel să ajungă la un total de peste 3 milioane de dolari, bani câștigați doar din premii din tenis. Totuși suma este brută, astfel că în urma taxelor, românca a încasat mai puțini bani. Ea este urmată de Sorana Cîrstea, care a adunat puțin peste 2,7 milioane de dolari.

Tot În turul secund al turneului de la Madrid s-a mai calificat, azi, Irina-Camelia Begu, care o va întâlni mai departe pe Sabine Lisicki.

Cele mai citite

BEC a stabilit ordinea pe buletine de vot la alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a stabilit, luni, prin tragere la sorţi, număru de ordine de pe buletinele de vot a partidelor politice, alianţelor electorale, alianţelor...

Alegerea Care Controlează Viitorul Copilului

Una dintre primele și cele mai importante decizii pe care le iau părinții după nașterea unui copil este modul în care vor hrăni...

Călătoria Spirituală către Înnoire și Lumină

Odată cu venirea primăverii, credincioșii ortodocși din întreaga lume își îndreaptă gândurile și inimile către unul dintre cele mai semnificative momente spirituale ale...
Ultima oră
Pe aceeași temă