20.9 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. Simona Halep, AMENINŢATĂ CU MOARTEA de un danez

GALERIE FOTO. Simona Halep, AMENINŢATĂ CU MOARTEA de un danez

Simona Halep a primit mai multe amenințări cu moartea de la un admirator danez. Jesper Andreassen, în vârstă de 48 de ani, a postat, pe Twitter, mai multe mesaje injurioase la adresa numărului 3 WTA, printre care și o amenințare cu moartea.

"Simona Halep – Eşti o târfă fără inimă (…) Suntem la tiebreak – Te distrug – Încearcă iadul meu, vei muri", a scris, pe Twitter, Jesper Andreassen.

Andreassen a ameninţat-o pe Halep la câteva ore după ce îi ceruse sportivei, tot pe Twitter, să confirme sau să infirme ceea ce ar fi apărut în presa română, şi anume faptul că jucătoarea ar urma să se căsătorească.

"Simona Halep. M-ai pierdut. … Cel mai mare fan nordic", a mai notat el.

În alte mesaje, pe care ulterior le-a retras, bărbatul i-a  adresat  mai multe jigniri sportivei românce.

În ultimele luni, Jesper Andreassen a postat numeroase mesaje de susţinere pentru Simona Halep, unele chiar în limba română.

 "Mergi întotdeauna pentru victorie şi să ne fii fata pe care noi toţi o iubim", "Campioana mea – să fii puternică – să simţi puterea pentru a merge înainte". "Nu încetez niciodată să îţi transmit dragostea mea. Simona, tu meriţi tot ce este mai bun. Eşti o persoană minunată", scria danezul, în limba engleză, la 12 martie.

Simona Halep participă în această perioadă la turneul WTA de la Stuttgart. Românca s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale competiţiei.

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Clasamentul WTA actualizat. Câte jucătoare are România în top 100 + Ce loc ocupă Simona Halep

Poloneza Iga Swiatek continuă să conducă detașat în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis dat publicității luni de WTA, în care România are...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă