27.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialSimona Halep NU va participa la Olimpiada de la Rio. Cum motivează...

Simona Halep NU va participa la Olimpiada de la Rio. Cum motivează decizia

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, într-un mesaj postat, vineri, pe pagina personală de Facebook.

"Regret să vă anunţ că am decis că nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul deciziei mele este îngrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care îl poate implica virusul Zika. După numeroase discuţii cu medici şi familia, am ajuns la concluzia că riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportivă şi pentru sănătatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importantă pentru mine, nu pot risca să nu îmi pot clădi una proprie, după încheirea carierei în tenis. Ştiu că Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment foarte important şi regret cu adevărat circumstanţele. Sper ca şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi românii să respecte decizia mea. Le urez succes tuturor participanţilor, în special delegaţiei noastre", a scris Halep într-un mesaj postat în română şi engleză.

Ea a precizat că va continua să joace şi să reprezinte "cu mândrie România" la cât mai multe turnee, aşa cum o face şi la BRD Bucharest Open. News.ro aminteşte că Jocurile Olimpice de la Rio vor avea loc în perioada 5-21 august.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă