12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialSilvio Berlusconi, trimis în judecată pentru mită în scandalul sexual “Rubygate”

Silvio Berlusconi, trimis în judecată pentru mită în scandalul sexual “Rubygate”

Fostul premier italian Silvio Berlusconi va fi trimis în judecată, fiind acuzat că a mituit martori pentru a nu depune mărturie împotriva sa în scandalul sexual în care a fost acuzat că a plătit tinere femei pentru sex, arată Reuters.

În 2014, Berlusconi a fost acutat într-un proces în care a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră, cunoscută drept Ruby.

Ulterior, procurorii l-au acuzat că a plătit în jur de 10 milioane de euro pentru a corupe martorii care au depus mărturie în proces. Din această sumă, Ruby a primit șapte milioane de euro.

Mai multe publicații din Italia, precum La Repubblica, Il Fatto Quotidiano sau La Stampa spun că fostul premier le trimite și acum bani unor femei care au luat parte la petrecerile supranumite “Bunga Bunga”, de la reședințele lui Berlusconi.

Printre persoanele care au fost prezente acolo se enumeră și româncele Ioana Vișan și Ioana Claudia Amarghioalei.

Berlusconi neagă toate acuzații ce i se aduc, iar avocatul său susține că fostul premier le-a oferit tinerelor sprijin financiar, nu mită.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă