16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialSibiu: Un tigru a evadat de la Gradina Zoologică - update

Sibiu: Un tigru a evadat de la Gradina Zoologică – update

UPDATE: Autorităţile din Sibiu care caută tigrul fugit de la Grădina Zoologică au localizat animalul în Pădurea Dumbrava, specialiştii fiind pregătiţi pentru a-l tranchiliza, transmite corespondentul Mediafax.

Un tigru a evadat, marţi dimineaţă, de la Grădina Zoologică din Sibiu, fiind alertaţi pompierii, Poliţia, Asociaţia Vânătorilor şi echipajele SMURD, pentru a fi pregătite de intervenţie în caz de nevoie, potrivit corespondentului Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, deocamdată nu sunt cunoscute împrejurările în care tigrul a reuşit să scape din cuşca sa.

Reprezentantul ISU a mai spus că au fost alertate Poliţia, Asociaţia Vânătorilor şi Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), iar echipaje SMURD sunt pregătite de intervenţie în cazul producerii vreunui incident.

Conform purtătorului de cuvânt al DSVSA, Ioan Penţea, angajaţii Grădinii zologice caută animalul în zona împădurită, unde se presupune că a fugit.

Grădina Zoologică din Sibiu, administrată de Primăria Sibiu, este situată la ieşirea din oraş către Păltiniş, în apropiere aflându-se un hotel, mai multe restaurante şi Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

Cele mai citite

VIDEO. Marcel Ciolacu laudă economia României: “Vom avea una dintre primele două creşteri economice din UE”

Premierul Marcel Ciolacu a făcut declarații optimiste în legătură cu perspectivele economice ale României, afirmând că la sfârșitul anului țara va înregistra una dintre...

Cum să calmezi mâncărimea și disconfortul bebelușului tău? Află în cartea VindecaDAI

Afecțiunile pielii sunt îngrijorări normale ale părinților, în primele luni de viață ale bebelușilor și nu numai. Află acum modul natural de vindecare...

România încă are nevoie de militari profesioniști. Recrutarea continuă

Ministerul Apărării Naționale (MApN) își continuă eforturile de recrutare a tinerilor pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. În cadrul seriei a doua a...
Ultima oră
Pe aceeași temă