0.7 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeSpecialSibiu: Trei case, distruse de un TIR scăpat de sub control

Sibiu: Trei case, distruse de un TIR scăpat de sub control

Un TIR scăpat de sub control din cauza vitezei a distrus trei case din localitatea Miercurea Sibiului, informează Mediafax.

În urma accidentului, şoferul şi pasagerul din autotren au rămas încarceraţi, iar echipajele de descarcerare au intervenit timp de peste patru ore pentru a-i scoate din maşină.

“Pasagerul are un traumatism toracic sever prin strivire, este conştient, este stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator, are traumatisme ale membrelor inferioare, unul dintre picioare a fost practic prins între cabina TIR-ului şi între colţul casei. Şoferul, la rândul său, are policontuzii”, a declarat Mirela Bădescu, medic SMURD Sibiu.

Potrivit martorilor, într-una dintre cele trei case TIR-ul a ajuns până în sufragerie. Proprietarii dormeau în camerele alăturate.

“Am dormit şi m-am trezit cu o bubuitură şi o sperietură grozavă. Am văzut impactul, a fost devastator. Eu dormeam în camera din faţă şi fetele dormeau la o cameră mai în spate”, a spus Ilie Sinea, proprietarul acestei case.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor la faţa locului, că accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum umed, într-o curbă uşoară. Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală şi distrugere.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă